Erkan Sözeri'den Oğuzhan Özyakup'a övgü!

Erkan Sözeri'den Oğuzhan Özyakup'a övgü!

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Beşiktaş'a mağlup oldukları ve gelecek hafta Akhisar ile oynacakları maçlar hakkında konuştu.

Ajans Beşiktaş - Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, kendi sahalarında 1-0 yenildikleri Beşiktaş maçında takımına korkak bir futbol oynattığı yönündeki eleştirilere katılmadığını söyledi. Hiçbir takımdan korkmadıklarını belirten Sözeri şöyle dedi: "Medipol Başakşehir'de kaliteli bir takımdı. O maçta iyi bir ritim yakaladık, iyi oynadık. Bu maçı da öyle oynamak istiyorduk. Maalesef maçtaki durumumuz ve oynadığımız oyun buna el vermedi. Dolayısıyla bu eleştirilere maruz kaldık. Problem değil. Derslerimizi alacağız. Bu maçı unuttuk.''

OĞUZHAN ÖZYAKUP'A ÖVGÜ
Maçta gol pasını veren Oğuzhan Özyakup'u öven Sözeri, "Serseri bir topun Oğuzhan gibi akıllı bir oyuncuya gelip tek vuruşla gol pası atması sonrası golü yedik. O top oyun zekası üst düzey bir oyuncuya geldi. Yani topu tutsa belki o golü yemeyecektik'' diye konuştu.

"KÖTÜ SAHADA BİZ DE OYNAMAK İSTEMİYORUZ"
Saha zemininin bozuk olmasına değinen Sözeri,''Görevliler biraz daha dikkat etsin. Bu sahada biz de oynamak istiyoruz. Bizim oyuncularımız da kaliteli oyuncular. Milli takım oyuncularımız var. İyi sahada oynamak bizimde hedefimiz. Kötü sahada biz de oynamak istemiyoruz. Bu sahayı bir an önce düzeltsinler. Sonuçta oynamaya çalışan bir takım için her zaman handikap'' değerlendirmesinde bulundu. (Fotomaç)

Etiketler :