Erman Özgür: "Beşiktaş sezon boyunca hiçbir derbide..."

Erman Özgür: "Beşiktaş sezon boyunca hiçbir derbide..."

Beşiktaş Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Fanatik gazetesinden Erman Özgür, derbiyi değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Fanatik gazetesi yazarı Erman Özgür Fnerbahçe - Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi. İşte Erman Özgür'ün yazısı:

Maçın başında tedirgin olması beklenen Fenerbahçe ancak tedirgin olan taraf Beşiktaş’tı. Fenerbahçe’nin oyunu kurdurmamak adına önde yaptığı pres Beşiktaş’lı oyuncuların düşük tempolu halleriyle birleşince etkili oldu. Bu düşük tempo Fenerbahçe’ye az sayıda da olsa pozisyon getirdi ama Aatif ve Ayew beceriksiz, Hasan Ali ise şanssızdı. Beşiktaş tarafında ise santrfor tercih edilen Babel oyun olarak kötü ilk yarının 0 pozisyonlu hikayesini attığı gol ile Beşiktaş için iyiye çevirmeyi başardı. 2. yarı Beşiktaş’ın pas kalitesini arttırmasına rağmen pozisyona girmek ya da daha doğrusu girmemek için adeta nazlanması ile başladı. Fenerbahçe’de ise düşük dirence rağmen oyunu bırakmayan oyunculardan Hasan Ali kendi denemelerinden sonuç çıkmayınca bu kez güzel bir asistle Ayew’e golü attırıp Fenerbahçe’yi yeniden maça ortak etti. Son dakikalar genelde oyuna Beşiktaş’ın hakim olmasına rağmen iki taraf içinde pozisyonsuz ve heyecansız geçti.

Gecenin sorusu

Bu puan kimin için iyi? İç sahada oynamasına rağmen son maçlardaki kötü oyun ve sonuçlar düşünüldüğünde 1 puan özellikle Fenerbahçe için hem Cocu’yu hem de günü kurtardı.

Maçın starı

Hasan Ali maç boyunca yaptığı çıkışlar, attığı şutlar ve asist ile bir sol kenar oyuncusunun verebileceği katkının çok üstünde bir performans sergiledi.

Maçın olayı

Beşiktaş’ın bu kadar özgüveni eksik Fenerbahçe’ye karşı oynadığı ürkek oyun, öne geçmesine ve oyunu kontrol etmesine rağmen kazanamaması gecenin olayıydı.

Kısa mesaj

Beşiktaş sezon boyunca hiçbir derbide bu Fenerbahçe’den daha hazırlıksız bir takım yakalayamaz.


Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk golü Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel'den 40. dakika geldi. Mücadelenin ilk yarısı Beşiktaş'ın üstünlüğü ile tamamlanırken Fenerbahçe ikinci yarı 70. dakika Ayew'in golüyle duruma eşitlik geitrdi. Karşılaşma 1-1 gollü beraberlikle tamamlandı.

Etiketler :