Erman Özgür: "Ciddi bir kalite kaybı oldu"

Erman Özgür: "Ciddi bir kalite kaybı oldu"

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu apsamında PAOK'la karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Spor yazarı Erman Özgür, siyah beyazlı ekibin yeni sezon transfer hedeflerini ve olası isimleri değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu kapsamında 25 Ağustos Salı günü Yunanistan ekibi PAOK ile karşılacak olan Siyah beyazlı ekipte hangi transferlerin gerçekleşeceği merak konusu.

Alanyaspor'dan Fabrice N'Sakala'yı kadrosuna kadar ve önümüzdeki günlerde Welinton transferini açıklaması beklenen Beşiktaş'ta tüm gözler PAOK maçı öncesi transfere çevrildi.

Fanatik Gazetesi yazarı Erman Özgür, Beşiktaş'ın yeni sezon transfer hedeflerini ve kadro yapılanmasını değerlendirdi. İşte Erman Özgür'ün açıklamaları;

"Ciddi bir kalite kaybı oldu. Yerini doldurabileceğin hiçbir oyuncuyu transfer etmedin. Sergen Yalçın’ın yine şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyoruz. Bilinmezlerle dolu bir Beşiktaş takımı var. Welinton imza attığı andan itibaren çok uzun süredir maç oynamamış bir oyuncu durumunda olacak. Getirip PAOK karşısında ilk 11’e koyar mısın? Ben koymam. Beşiktaş PAOK maçına geçtiğimiz seneden de çok ciddi güç kaybetmiş olarak çıkacak. Üstesinden gelir mi gelemez mi? Artık bir teknik direktör becerisi.''

''Taraftarın da camianın da böyle bir Şampiyonlar Ligi gurubuna kalma ihtimali olduğu anda çok ciddi bir transfer beklentisi olacaktır. Yöneticilerin de buna hazır olduğunu zannetmiyorum. Bu kadar sıkıntı içerisinde bir de Şampiyonalar Ligi ile uğraşmak istemeyebilir bir grup."

Etiketler :