Erman Özgür: ''Kalitenin artırılması şart''

Erman Özgür: ''Kalitenin artırılması şart''

Spor yazarı Erman Özgür, Beşiktaş'ın kadro kalitesini ve transfer gündemini kaleme aldı.

Ajans Beşiktaş - Spor yazarı Erman Özgür, Beşiktaş'ın kadro kalitesini ve transfer gündemini Fanatik Gazetesi'nde yazdı. İşte Erman Özgür'ün yazısı;

Beşiktaş için geçtiğimiz sezonun düşük kaliteli kadrosu yönetimin yaptığı her hamle ile yeni sezon öncesinde daha da sıkıntılı hale geliyor. Özellikle giden oyuncuların yerini doldurmak bir yana dursun, kalite anlamında Gökhan, Caner, Elneny ve Burak Yılmaz’ın yerine oynayan hiçbir isim ilerisi için umut vermedi. Kiralanması muhtemel Montero’nun iyi çıkması durumunda hala kaleci, sağ bek, santrfor konusunda nokta transferlere ihtiyaç var.

Töre iyi iş çıkardı ama...

Gökhan Töre konusu ise evet potansiyeli konusunda şüphe olmamasına ve bir dönem Beşiktaş’ta iyi iş çıkarmasına rağmen takımın 1. dereceden ihtiyacı olan bir oyuncu olduğunu söylemek zor. Tüm bölgelerde eksikler tamamlandıktan sonra kadro genişliği ve kalitesini artırmak için paran da varsa tamam ama her fırsatta maddi açıdan yaşanan sıkıntılardan şikayetçi olan yönetimin önceliği Gökhan Töre olmamalı. Zaten kariyerinde bir dönem iyi oynamış ve düşüşe geçmiş oyuncularla dolu kadronun tekrar o günleri hatırlamasını bekleyen bir isme daha ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.

Fırsat yakalanabilir

Ligin başlamasına aşağı yukarı 2 haftalık bir zaman kalmışken Beşiktaş’ın kadro kalitesini artırması gereken en az 2- 3 oyuncuya ihtiyacı var. Ama görünen o ki şartlar gereği sezona oldukça eksik başlayacak Beşiktaş için eğer şansı yaver giderse ancak transferin son günlerinde birkaç oyuncu için fırsat yakalanabilir.

Etiketler :