Erman Özgür: "Oyun kalitesi artınca..."

Erman Özgür: "Oyun kalitesi artınca..."

Erman Özgür, Beşiktaş - Kayserispor mücadelesini değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Erman Özgür'ün yazısı:

Adem Ljajic transferi ile birlikte Beşiktaş’ın pas oyunu adeta Vagner Love’ı sahaya davet ediyordu. Ve işin içine Atiba da dahil olup pas oyununun kalitesi de artınca artık Şenol Güneş’te işi çok uzatmadan Vagner Love’a formayı verdi. Maçın ilk yarısı altın arayan bir madenci gibi Beşiktaş’ın yakın savunma yapan Kayserispor’un savunması içinde boşluk araması ile geçti. Bulunan boşlukları hızlı geçebilmek ise hayati derecede önemli. Ve bulunan boşluklardan birinde atağı hızlı başlatan Quaresma’nın al da at dediği pozisyonu bitirerek bana göre Beşiktaş kariyerine Kayseri maçında ‘merhaba’ dedi. 2. yarıya Kayserispor daha fazla Beşiktaş kalesine gelme çabasına rağmen top Bilal’e gelmeden doğru hücumları yapmayı bir türlü beceremediler. Ve yine bir hızlı atak fırsatı yakalayan Beşiktaş Adem Ljajic-Gökhan Gönül organizasyonu ile bulduğu pozisyonu Quaresma ile bitirip skoru garantiye aldı. Daha 2 hafta önce Fenerbahçe’yi İstanbul’da yenen Kayseri’ye karşı hata yapmadı.

Gecenin sorusu

Beşiktaş’ta gününde bir Atiba varken oyun çok daha doğru ve garanti oynanırken, Vida’nın geçtiğimiz sezona göre Beşiktaş savunmasında gün geçtikçe daha iyi bir görüntü verdiği bir gerçek.

Maçın starı

Beşiktaş’ın iç sahada problem çözen yıldızı Quaresma yine iş başındaydı. Love’ın golündeki ölçülü pasının yanı sıra attığı goldeki vuruş ustalığıyla gecenin yıldızı oldu.

Maçın olayı

Vagner Love’ın Beşiktaş 11’ine girmesi ile forvet hattında artık Babel haricinde bir skorer daha var.

Kısa mesaj

Maçı kaybeden taraf Kayseri’de Fenerbahçe maçında dikkatleri çeken Bilal Beşiktaş maçında da kalitesini göstermeyi başardı.