Erman Özgür, Sergen Yalçın'ın sonunu hazırlayan nedenleri açıkladı

Erman Özgür, Sergen Yalçın'ın sonunu hazırlayan nedenleri açıkladı

Geçen sezon şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş bu sezon Süper Lig 'de son 5 maçta galibiyet göremedi.

Ajans Beşiktaş - Geçen sezon şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş bu sezon Süper Lig 'de son 5 maçta galibiyet göremedi.

Siyah-Beyazlılar 21 puanla 9. sırada bulunurken, Şampiyonlar Ligi'nde de gruptan puan alamadan elendi. Bugün Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın istifa etti.

Erman Özgür, Sergen Yalçın hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Erman Özgür; ‘’Sergen Yalçın’ın istifası aslında çok beklenmedik bir durum değil. Giresunspor maçından sonra aslında çorbaya sinek düşmüştü. Ve o andan itibaren 2-3 haftalık süreç, teknik direktöründe kaderini belirler. Sergen Yalçın’da hem şampiyonlar liginde ki ağır mağlubiyet hem de ligde bir türlü gelmeyen galibiyetler sonunu hazırladı diye düşünüyorum. Aslında şampiyonlar liginden ziyade ligde ki başarısızlığı Sergen Yalçın istifasında daha önemli bir sebep olduğuna inanıyorum. Beşiktaş için şapkadan tavşan çıkartmaya gerek yok, şampiyonluk yaşayan bir başka teknik direktörü boşta olduğu için biraz Beşiktaş’ın şanslı olduğuna inanıyorum. Ama bu saatten sonra ligde ki şampiyonluk içinde iddialı konuşmak yanlış olur. Sergen Yalçın, Beşiktaş’a geldiğinden beri bana göre çok iyi hizmet etti. Çok önemli bir teknik direktör şampiyonluğuna şahit olduk. O yüzden Beşiktaş’tan ayrılırken de kafalarda bir sonraki macerası için her zaman Sergen Yalçın olacaktır.’’ dedi. (Fanatik)