Erman Özgür: "Yarışa ortak oldular"

Erman Özgür: "Yarışa ortak oldular"

Beşiktaş'ın Antalyaspor'u deplasmanda 6-2 mağlup ettiği karşılaşmayı Fanatik Gazetesi spor yazarı Erman Özgür değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Erman Özgür'ün bugün Fanatik Gazetesi'nde yer alan köşe yazısı:

"İlk yarım saatlik karşılıklı tempolu oyunun hemen ardından Gökhan Gönül’ü en özel yapan ayrıntı, yaptığı bindirmeleri sonuçlandırması biraz da Boffin’in zamanlama hatası ile karşılığını buldu. Kazanılan penaltı ve Ljajic’in golü ile adeta maçın çorap söküğü gibi gelmesi, sezonun en organize gollerinden birinin formda Dorukhan ile gelmesi ve Ljajic’in duran top ustalığı derken maç beklenenden rahat hale geldi. Fakat bu rahatlık Antalyaspor’un Beşiktaş’ı kendi oyununa ayak uydurması ve Doukara’nın golü ile kayboldu gitti. Dalga dalga gelen Antalya bu coşkusunu uzun sürdüremedi. Lens’in büyük çabası gelen 4.gol ile oyun tekrar koptu. Kagawa’nın topla buluştuğu ilk anda rakip fileleri havalandırması ve frikikten de takımının 6. golünü kaydetmesi gecenin en güzel ayrıntısı oldu. Beşiktaş kendisini yarışa ortak eden galibiyeti ve ilk maçın rövanşını alarak İstanbul’a dönmeyi başardı.

Gecenin sorusu

Şenol hocanın değişiklikleri? Beşiktaş pas oyunundan uzaklaştığı anlarda Larin-Caner değişikliği yerine topu daha fazla ayağında tutarak Antalyaspor’un direncini kırabilmek adına Kagawa ya da Oğuzhan tercih edilebilirdi.

Maçın starı

Adem Ljajic saha içinde ne kadar çok sorumluluk alır, topla buluşur ve ne kadar çok denerse Beşiktaş o kadar başarılı olacak. En azından Kagawa gelene kadar takımın lideri Ljajic.

Maçın olayı

Beşiktaş sezonun en gollü galibiyetlerinden birini alırken ortada yine iyi oynayan bir santrfor olmaması gecenin olayıydı. Antalya maçı tamam ancak her maç böyle santrfor performansı olmadan kolay kazanılamaz.

Kısa mesaj

Kariıs hem yediği gol hem de baskı yenen anlarda fazla acemice davrandı."

Etiketler :