Erman Toroğlu: "Eyyam oğlu eyyam bir adam Bülent Yıldırım"

Erman Toroğlu: "Eyyam oğlu eyyam bir adam Bülent Yıldırım"

Erman Toroğlu, Galatasaray - Beşiktaş derbisini yorumladı.

Ajans Beşiktaş - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 31. haftasında sahasında Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti. Erman Toroğlu A Spor'da müsabakayı yorumladı:

"ŞENOL GÜNEŞ BERABERLİĞE RAZI GİBİ KADRO ÇIKARMIŞ"

Benim anlamadığım şu; Beraberlik Şenol Güneş'e yetmiyor. Beraberlik Galatasaray'a bir yerde yetiyor ama Şenol Güneş beraberlik kadrosu çıkardı. Rakip daha beraberliğe razı zaten. Sen ne yaptın? Berabere kalsan ne olacak? Karşı taraf beraberliğe razı zaten ama sen beraberliğe razı bir kadro çıkarıyorsun. Fazla da boş bırakmadı Galatasaray arka tarafı. Beşiktaş'ın yürüyecek hali yoktu. 

"BEŞİKTAŞ İYİ OYNAMIYORDU"

Beşiktaş şahsi kazanıyordu. Beşiktaş takım olarak iyi oynamıyordu. Ankaragücü maçı o sinyali verdi. Galatasaray iyi değildi ama Galatasaray'ın elindeki oyuncular, Beşiktaş'a göre daha bir top yapan. İyi top yapan oyuncu sayısı Galatasaray'da daha fazla. 

"TAÇ POZSİYONU HAKKINDA"

Taç pozisyonuna gelelim. Top değdi, değmedi tamam. Ancak sen adamı indir, koş orada. Bir şeyler yap. Üstüne top yapıldı ama uyuyacağına bir şey yap. Adamı indir. Oyundan düştünüz. Önce maça bak." 

"BÜLENT YILDIRIM EYYAM OĞLU EYYAM YAPIYOR"

Eyyam oğlu eyyam bir adam Bülent Yıldırım. Baya bir gol pozisyonu. Görüyor pozisyonu hakem. Necip'in orta sahasındaki harekette baktı iş büyüyor, hemen faul veriyor. Necip topa müdahale ediyor. (Futbol Arena)

Etiketler :