Erol Bulut: "Sahaya 3 puan için çıkacağız!"

Erol Bulut: "Sahaya 3 puan için çıkacağız!"

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig'de oynayacakları Beşiktaş maçı öncesi takımın durumunu değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Beşiktaş maçı öncesinde konuşan Bulut, siyah-beyazlılar karşısında kazanmak istediklerini açıkladı.

Erol Bulut, Beşiktaş maçıyla ilgili, "Her maça hazırlandığımız gibi Beşiktaş'a da hazırlanıyoruz. Beşiktaş'ın kalitesi ortada. Kaliteli futbolcuları, ayakları var. Dikkatli olmamız lazım. Cuma günü sahaya 3 puan için çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Bulut, takımdaki eksiklerle ilgili şu bilgileri verdi:

"Fabien, dördüncü sarı kartını gördü ve cezalı duruma düştü, bu nedenle oynayamayacak. O konuda zaten bir sorunumuz yok, Ertaç'ta bu takımın her zaman hazır olan futbolcusu. Çok iyi performanslar gösterdi ve Cuma günü Beşiktaş karşısında da çok iyi bir performans göstereceğini düşünüyorum. Bifouma son maçta aldığı darbeden dolayı bir ay bizden uzak kalacak gibi gözüküyor. Pereira'nın da tendonunda bir sıkıntı var. O da 10 gün bizden uzak kalacak. Buğra'nın hafif bir sıkıntısı var, o aramızda yok. Kamara, antrenmanda aldığı darbeden dolayı onu koruyoruz ama tüm futbolcularımız hazır. 11 futbolcuyla sahaya çıkacağız."

Etiketler :