Ertuğrul Sağlam: "Hedefim Beşiktaş değil"

Ertuğrul Sağlam: "Hedefim Beşiktaş değil"

Tractor Sazi takımının başına geçen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Fanatik Gazetesi'ne Süper Lig'te yaşanan şampiyonluk yarışı hakkında konuştu.

Ajans Beşiktaş - İran’ın Tractor Sazi takımının başına geçen tecrübeli teknik adam Ertuğrul Sağlam, Fanatik Gazetesi'nden Tunç Kayacı'ya özel açıklamalarda bulundu.

‘Hedefim Beşiktaş değil’

Ben başkan olsam hocayı seçerken güvenebileceğim insan seçerim. Güven çok önemli bu işlerde. Tecrübesine güveniyorsam ona takımı emanet ederim. Şimdi hocayı getiriyorsun, sistemini ona göre yapmıyorsun, sonra takımı başarılı bir hale getirmesini bekliyorsun. Böyle olmaz. Sportif açıdan tek beklentim futbola hizmet etmek. Birisi için Beşiktaş’ı çalıştırmak bir hedeftir. Benim için de altyapıdan bir oyuncuyu çıkartıp milli takıma yükseltmek önemlidir.

‘Favorim Başakşehir’

Şampiyonluk yarışında en büyük avantaj Galatasaray’da. Ama ben Başakşehir’i büyük bir favori olarak görüyorum. Bu yıl geçen senenin vermiş olduğu tecrübeyle daha iyi gidiyorlar. Beşiktaş her şeye rağmen şampiyonluk yarışının içinde olacak. Galatasaray, Başakşehir ve Beşiktaş sonuna kadar savaşırlar. Fenerbahçe’nin fikstür avantajı var ama oynadığı oyun insanları pek tatmin etmiyor. Başakşehir şartlar ve imkanlar açısından çok şanslı. Başakşehir şampiyon olursa sürpriz olmaz.

Etiketler :