Ertuğrul Sağlam'dan Beşiktaş-Bursaspor maçı yorumu

Ertuğrul Sağlam'dan Beşiktaş-Bursaspor maçı yorumu

Bursaspor ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Vodafone Arena'da bu akşam oynanacak mücadeleyi yorumladı.

Lig TV'ye konuşan Ertuğrul Sağlam'ın açıklamaları şu şekilde:

Beşiktaş ve Bursaspor'u iyi tanıyorum. Bir takımda futbolcuyken şampiyonluk yaşadım, diğer takımda antrenör olarak Türk futbol tarihine altın harflerle yazılan bir şampiyonluk yaşadım. Beşiktaş kesinlikle 3 puan isteyecektir. Bundan dolayı ofansif anlamda üretken ve baskılı bir Beşiktaş olacak sahada. Özellikle ilk yarıda. Bunu eğer kompakt bir şekilde yapabilirse başarılı olurlar. 

"BURSA KEYİF VERMİYOR GİBİ GÖRÜNSE DE..."

Ertuğrul Sağlam Bursaspor'un performansıyla alakalı olarak ise, "Oyunları keyif vermiyor olsa bile Hamza hocanın kendine has bir stili, oyun şablonu var. Bursaspor istediğini alan bir takım. Ancak Beşiktaş karşısında sadece savunma yapmaları yetmez. Kaldı ki, Hamza hocanın böyle bir oyun anlayışı yok. Güzel ve keyifli bir maç olacaktır. Bursaspor da hücumu düşünecektir. Beşiktaş tabi ki saha ve seyirci avantajı nedeniyle galibiyete yakın. Ancak Bursaspor da iyi oyunculara sahip ve her an maçın kaderini değiştirebilecek bir takım. Bireysel olarak konuşmamız gerekirse Batalla, kaleci Harun ve Deniz Yılmaz'ın performansları belirleyeici olacaktır." ifadelerini kullandı. 

"ABOUBAKAR VE CENK BELİRLEYECEK."

Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş'ın Bursaspor karşısında son olarak hücum performansında Aboubakar ve Cenk'in gol vuruşlarının önemine değinerek, "Kapalı defanslarda beklerin katkısı önemli. Ön tarafta bu şekilde daha rahat pozisyon üretirsiniz. Bu şekilde Aboubakar'ın son vuruşlardaki becerisi iyice önemli hale geliyor." diye konuştu.