Eski Beşiktaşlı Bobo, siyah beyazlılara rakip oldu!

Eski Beşiktaşlı Bobo, siyah beyazlılara rakip oldu!

Eski Beşiktaşlı Bobo'nun Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor ile anlaştı.

Ajans Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

"Yönetim kurulumuz, Brezilyalı futbolcu Brezilyalı golcü Deyvison Rogério da Silva’yı (Bobo) 2 yıllığına renklerimize bağladı. Son olarak Avustralya Ligi ekibi Sydney'de forma giyen golcü futbolcu, kendisini turuncu yeşilli renklere bağlayan imzayı tesislerimizde attı. "

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu törende yaptığı konuşmada, günlerdir gündemde olan Bobo transferinde son noktayı koyduklarını söyledi Bobo'nun futbolculuğunu anlatmaya gerek duymadığını belirten Çavuşoğlu, "Kendisine 'hoş geldin' diyorum. Camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun. Bize çok katkı sağlayacağını düşündüğümüz için transfer ettik. Kendisi de bize katkı sağlamak için geldi. Bizim için transferin son noktası. İlk dönem itibariyle son transferimizi yaptık. Bobo camiamıza ve taraftarlarımıza hayırlı olsun" dedi. 

Bobo ise "Başkanın güzel sözleri için teşekkür ederim. Alanya'ya geldiğim için çok mutluyum. Türkiye'yi iyi tanıyorum. Takıma en iyisini vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Hedeflerimizin gerçekleşmesi için kendi adıma ne gerekiyorsa yapacağım. Eve dönmeyi herzaman çok istedim. Türkiye benim ikinci evim. Burada çok fazla arkadaşım var. Çok sevdiğim ikinci ülkeme döndüğüm için çok mutluyum." diye konuştu. 

Türkiye'de daha önce Beşiktaş ve Kayserispor forması giyen Bobo, Türkiye'den ayrıldıktan sonra Brezilya'da Gremio ve son olarak Avustralya'nın Sydney takımında forma giydi.

Alanyaspor, Bobo transerini şu video ile duyurdu:

"Hoşgeldin Deyvison Rogério da Silva!

Etiketler :