Eski Beşiktaşlı Manuel Fernandes ve arkadaşları şampiyon!

Eski Beşiktaşlı Manuel Fernandes ve arkadaşları şampiyon!

Rusya Premier Lig 2017/18 sezonunu Manuel Fernandes'in takımı Lokomotiv Moskova şampiyon tamamladı. Başkent ekibi 29. haftada konuk ettiği Zenit'i 1-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

Ajans Beşiktaş - Rusya Premier Lig 29. haftasında lider Lokomotiv Moskova sahasında Zenit ile karşılaştı. Ligde oynadığı son 3 maçında galibiyet alamayan ve şampiyonluk şansını zora sokan Lokomotiv Moskova, Roberto Mancini'nin takımı Zenit'i 87. dakikada Eder'in golüyle 1-0 mağlup ederek sezonu şampiyon tamamladı. 

LOKOMOTİV MOSKOVA 14 YIL SONRA ŞAMPİYON!

Rusya Premier Lig'de 2001 yılından bu yana şampiyonluğa hasret olan Lokomotiv Moskova, tam 14 yıl sonra bu mutluluğu yaşadı. Teknik Direktör Yury Semin yönetiminde ligde ve Avrupa'da başarılı bir sezon geçiren Lokomotiv Moskova, 29. haftada müsabakasında tribünlerin tıklım tıklım dolduğu maçta Zenit'i konuk etti. Lokomotiv Moskova rakibi karşısında 87. dakikada Eder'in attığı golle galip gelerek 2017/18 sezonunu şampiyon oldu. 

Lokomotiv Moskova yönetimi Zenit maçından önce 70 yaşındaki kulübün efsane teknik direktörlerinden Yury Semin'in sözleşmesini de 2 yıl uzatmıştı. Başkent ekibi ligde son şampiyonluğunu yine Yury Semin yönetiminde yaşadı. Eski Beşiktaşlı Manuel Fernandes'in de formasını giydiği Lokomotiv Moskova'da, Zenit maçı sonrasında futbolcular şampiyonluğu doyasıya kutladı. (Futbol Arena)

Etiketler :