Eski dost Kuntz, Bayern kurasını yorumladı

Eski dost Kuntz, Bayern kurasını yorumladı

1995-96 sezonunda Beşiktaş forması giyen Stefan Kuntz, Bayern Münih eşleşmesiyle ilgili Alman basınına önemli açıklamalarda bulundu. 55 yaşındaki futbol adamı, taraftar desteğine vurgu yaptı.

Ajans Beşiktaş - Bayern Münih eşleşmesiyle ilgili Alman basınına önemli açıklamalarda bulunan Kuntz şunları söyledi:

Beşiktaş'ı nasıl değerlendiriyor?

"Beşiktaş istikrarlı bir şekilde büyüyen bir kulüp. Nisan 2016'dan bu yana yeni stadyumlarında oynuyorlar. Oradaki inanılmaz atmosfer çok etkili."

Beşiktaş'ın çıkması Bayern Münih için şans mı?

"Barcelona ya da Manchester City'ye nazaran Beşiktaş daha kolay bir kura oldu. Ama işin içinde Türkler varsa kolay tahmin edilebilir bir durum olmuyor. Çünkü o coşkuları performanslarını da en üst düzeye çıkarıyor."

"Elbette bu destek ve coşku Bayern için bir baskı unsuru olacaktır. Ama iç sahada alınacak bir galibiyetle işleri kolaylaşabilir."

"Leipzig'in Avrupa'daki ilk senesi olmasına rağmen iki maçta da Beşiktaş'a kaybetmesi zaten başlı başına durumu ortaya koyuyor."

Türk futbolu ile ilgili çarpıcı sözler!

"Türk futbolu ile alakalı söyleyeceğim ilk şey her maçtan önce futbolcuları tribünlere çağırırlar. Her gol ve şut sonrası tezahüratlar olur. Taraftarlar futbol delisidir. Özellikle takımı için her şeyini veren futbolcuları çok severler. Türkler, Almanlara göre daha ateşli ve duygusaldır. En önemli maçlar Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı oynanan maçlardır."

(Ajansspor)

Etiketler :