Eski hakem Bünyamin Gezer: "Talisca'nın cezasının iptal olacağını düşünmüyorum"

Eski hakem Bünyamin Gezer: "Talisca'nın cezasının iptal olacağını düşünmüyorum"

Beşiktaş, Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş deplasmanda Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelede Beşiktaş'ın tek golünü Atiba Hutchinson kaydetti. Karşılaşmanın önüne ise çaldığı düdükler ve verdiği hatalı kararlar ile hakem Alper Ulusoy geçti.

Talisca'ya faul yapılmasına rağmen, kartı Talisca'ya gösterip Brezilyalıyı derbi öncesinde cezalı duruma sokan Ulusoy, bir pozisyonda da Konyasporlu stoper oyuncusuna ikinci sarı kartını gösteremedi. Ali Turan ve Ömer Ali Şahiner'in de sert oyununu kartsız geçiştiren Alper Ulusoy, Beşiktaş'ın galibiyet almasını adeta engelledi.

Eski hakem Bünyamin Gezer, Bein Sports'ta pozisyonları yorumladı. Bünyamin Gezer "Pepe'nin sarı kart gördüğü pozisyonda sarı kart vermem. Ancak Pepe'nin Jahovic'e dirsek attığı pozisyon %100 sarı kart. Tolgay Arslan'ın ilk yarıdaki pozisyonunda elle oynama yok. Konyaspor'un iptal edilen golünde faul var. Burada da karar doğru. Talisca'nın sarı kart gördüğü pozisyonda Ali Turan'ı ikinci sarı karttan atarım. Talisca'nın cezasının iptal olacağını düşünmüyorum. Talimatlar müsade etmiyor. Hakem eğer yanlış bir oyuncuya sarı kart gösterseydi iptal edilebilir ancak. Pepe'nin çizgiden çıkardığı pozisyonu devre arası seminerde verdiler. Vücuttan seken topta el doğal pozisyonda. Devam kararı doğru." ifadelerini kullandı.

Etiketler :