Eski sevgilisi Adem Ljajic'i anlattı

Eski sevgilisi Adem Ljajic'i anlattı

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Adem Ljajic hakkında merak ettiklerinizi Sırp oyuncunun eski sevgilisi Sofija Milosevic, geçmiş zamanda bu sözlerle anlatmıştı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı ve son haftalarda sergilediği performansla da takımın vazgeçilmezlerinden biri olan Adem Ljajic özellikle Antalyaspor maçındaki futboluyla büyük beğeni toplamıştı. 

Peki Adem Ljajic kimdir? Sırp futbolcunun geçtiğimiz günlerde ayrıldığı eski sevgilisi Sofija Milosevic anlattı.

Milosevic ayrılık nedenlerinin Ljajic'in işi gereği çok sık seyahat etmesinden dolayı olduğunu söylerken, buna rağmen son derece düzgün bir ilişki yaşadıklarını ve Ljajic'in mükemmel bir insan olduğunu söyledi. Sofija Milosevic ilişki yaşadıkları dönemde Adem Ljajic'i şu sözlerle anlatmıştı:

"Bizden hep evlilik kararı beklediler. Ancak evlenmek için yeterince olgun olduğumu hiç düşünmedim. Ljajic ile ilişkimiz her zaman çok düzgün, düzeyli bir şekilde ilerledi. Kendisi hem mükemmel, hem de romantik bir insan. Tek sorun vardı, o da çok sık seyahat etmesi. Ben de küçük yaşlardan beri çalışmaya başlayan bir insanım. Ancak bu sorunu bir türlü aşamadık. O yüzden bir daha futbolcu sevgili yapmayacağım. Ancak Adem Ljajic kariyerinde başarılı olabilmek için hep çok çalıştı. İşine büyük saygı duydu."

"BANA DEĞER VERDİ İŞİNE SAYGI DUYDU"

Adem Ljajic'in kendisine verdiği değeri anlatan Sofija Milosevic, "Ljajic her zaman bana değer verdi. Bu yüzden güzel bir insan. Ancak diğer tarafta da işi vardı. Kariyerinde yukarılara tırmanmak, başarılı olmak için çok çalışıyordu. Kimi zaman işi ön planda geliyordu ama bana verdiği değeri görebiliyordum. Çünkü duygularını asla gizleyemeyen duygusal bir insandı." dedi. (Futbol Arena)

Etiketler :