Eskişehir basınından flaş iddia! Dorukhan Toköz'ün sözleşmesi kaybolmuş!

Eskişehir basınından flaş iddia! Dorukhan Toköz'ün sözleşmesi kaybolmuş!

Beşiktaşlı Dorukhan Toköz'e dair Eskişehir basınında çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaşlı Dorukhan Toköz'e dair Eskişehir basınında çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

İddialara göre Dorukhan Toköz'ün Eskeşiher'deyken sözleşmesi kayboldu ve böylece sezon sonu Beşiktaş'a bonservissiz transfer oldu!

Eskişehir Anadolu, Yenigün ve Sonhaber gazetelerinin manşetten verdiği habere göre, Sinan Özeçeoğlu'nun kulüp başkanı olduğu dönemde sözleşme yenilenen Dorukhan Toköz'ün sözleşmesinin daha sonra kulüp içinde kaybolduğu iddia edildi.

5 yıllık yeni sözleşme nerede?

dorukhan-kupur1.jpg

Bu nedenle kulübün altyapısından yetişen ve A milli takıma kadar yükselen Dorukhan Toköz, bedelsiz olarak Beşiktaş'ın yolunu tuttu.

Haberlerde, başkan Özeçoğlu'nun 8 Ağustos 2017’de Dorukhan ile 5 yıllık yeni bir sözleşme yaptığı belirtililirken, Özeçoğlu yönetiminin görevden ayrılmasından sonra söz konusu sözleşmenin adeta sırra kadem bastığı öne sürüldü.
2018'de Beşiktaş'a bedelsiz transfer olan Dorukhan Toköz'den Eskişehirspor sadece 900 bin lira yetiştirme bedeli aldı.

100 bin liraya sözleşme yok edildi!

Eskişehir Anadolu haberinde, "İddialara göre bir kulüp çalışanı tarafından para karşılığında bu sözleşmenin kaybedildiği ileri sürülmüştü. Son olarak, Temmuz 2019’da dönemin yöneticisi Mustafa Topkaya bu konu hakkında, 'Dorukhan ile 5 yıllık bir sözleşme imzalandığını duymuştuk.

Ancak göreve geldiğimizde böyle bir sözleşmenin yapılmadığını görmüştük. Haber var ne yazık ki sözleşme yok' diyerek acı tabloyu gözler önüne sermişti" ifadelerine yer verdi.

Sonhaber gazetesi de Özeçoğlu'ndan sonra Aralık 2017'de yeniden kulüp başkanı olan Halil Ünal döneminde, Dorukhan ile yapılan 5 yıllık sözleşmenin gündeme gelmediğini ve oyuncunun 6 ay sonra Beşiktaş'a gittiğini kaydetti.
Yenigün gazetesiyse haberinde Dorukhan Toköz'ün sözleşmesinin 100 bin lira karşılığında yok edildiği iddialarına yer verdi.

Beşiktaş ile kriz yaşadı

dorukhan-kupur2.jpg

Beşiktaş, 26 Mayıs 2018'de yaptığı açıklamada Dorukhan Toköz'ü 3 yıllığına renklerine bağladığını açıkladı. Geldiği ilk dönemlerde forma şansı bulamayan oyuncu, daha sonra giydiği formayı bir daha geri vermeyerek, takımın bankoları arasına girdi. Dorukhan Toköz, bu esnada milli takıma da çağrıldı.

Piyasası yükselen ve Avrupa takımlarının gündemine gelen Toköz, bu sezonun ilk devresinde talihsiz bir sakatlık yaşadı ve uzun süre sahalardan uzak kaldı. Toköz, pandemi sürecinde iyileşti ve maç kadrolarına dahil olmaya başladı. Ancak henüz forma giymiş değil.

Gelecek sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Dorukhan Toköz ile Beşiktaş yönetimi arasında Ocak ayında yeni sözleşme krizi yaşandı.

Toköz, eski yönetimin ücretini yükselterek vaadettiği yeni sözleşme sözünü gündeme getirmiş ancak yeni yönetim yüksek bulmuştu. (Ajansspor)

Etiketler :