Eto'o için nefesler tutuldu! Bugün belli mi olacak?

Eto'o için nefesler tutuldu! Bugün belli mi olacak?

Uzunca bir zamandır Beşiktaş’ın gündeminde olan Eto'o için tüm detaylar haberimizde...

Golcu transferinde ilk hedef olarak Antalyaspor’un Kamerunlu golcüsü Samuel Eto’o’yu belirleyen ve girişimlerini sürdüren Siyah-Beyazlılar, yıldız isme hem transfer hem de fiziki olarak çok yaklaştı. Beşiktaş, bir haftalık ikinci yarıya hazırlık kampını Antalyaspor ile aynı otelde yapacak. Samuel Eto’o, Antalya kampında Siyah-Beyazlılar’la aynı çatı altında olacak.

KAMP, ANTALYASPOR BAŞKANI'NIN OTELİNDE

Antalya kampı için İstanbul’dan bu şehire giden Beşiktaş kafilesi, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’ün sahibi olduğu ve Kırmızı-Beyazlılar’ın da kamp yaptığı Regnum Carya Otel’e yerleşti. 8 Ocak’a kadar bu otelde sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarını sürdürecek olan Beşiktaş’ta yönetim, pazar günü İstanbul’a Eto’o’yla birlikte dönmeyi planlıyor.

TEKLİF: ÖMER ŞİŞMANOĞLU + PARA

Aboubakar'ın gerek düşük performansı, gerekse Afrika Kupası'na gidecek oluşu nedeniyle forvete takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, bir süredir peşinde olduğu 36 yaşındaki Samuel Eto'o için Antalyaspor'la anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlıların Eto'o'ya karşılık Ömer Şişmanoğlu'nu sezon sonuna kadar Antalya'ya vereceği, ayrıca bir miktar da para ödeyeceği öğrenildi.

Beşiktaş, Kamerunlu yıldızla da 1.5 yıllık sözleşme karşılığında mutabakata vardı. Eto'o Beşiktaş'ta, Antalya'daki ücreti olan yıllık 3 milyon Euro alacak.

VODAFONE ARENA BÜYÜLEMİŞTİ

36 yaşındaki Samuel Eto'o, Vodafone Arena'da oynanan "Şehitlere Saygı" maçında forma giymiş, ardından da "Bu muhteşem atmosferde forma giymeyi çok isterim" demişti. Yaşanan gelişmelerin ardından Kamerunlu yıldızın dileği çok geçmeden gerçekleşecek.

ÖMER'İ İKNA ETTİLER

Öte yandan yönetimin Antalya'ya kiralık gitmek istemeyen Ömer'i, "Sen bizim evladımızsın, yeni sezonda daha güçlü bir şekilde takıma döneceksin" diyerek ikna ettiği öğrenildi.

BU HAFTA SONUÇLANACAK

Antalyaspor’un sezonun ikinci yarısının hazırlıkları için çalışmalara bugün başlayacağı bildirilirken izinli olan Samuel Eto’o’nun da bu hafta içerisinde çalışmalara katılması bekleniyor.  (Sabah ve Fanatik)