Eto'o Vodafone Arena'yı gördü, fikri değişti!

Eto'o Vodafone Arena'yı gördü, fikri değişti!

Kamerunlu Eto'o şehitler için yapılan maç sonrası Beşiktaş'a transfere yeşil ışık yaktı.

Şehitlerimiz için düzenlenen 'Yıldızlar Karması Dayanışma Maçı'nda forma giyen Antalyasporlu Samuel Eto'o'ya Vodafone Arena'da büyük ilgi vardı. Beşiktaşlı futbolcular ve tribünler, Kamerunlu futbolcuyla yakından ilgilendi.

Hem stadın atmosferinden hem de kendisine gösterilen alakadan memnun kalan yıldız futbolcu, "Vodafone Arena çok güze. Bu ambiyansta oynamak vardı" diyerek gönlünden geçeni açıkladı. Eto'o'nun düşünceleri Beşiktaş camiasını bu transfer için umutlandırdı.

ANTALYA İLE MASAYA OTURACAKLAR

Kulüp yöneticileri, sezon öncesi de Beşiktaş'ın gündemine gelen Samuel Eto'o'ya övgüler yağdırırken, devre arasında bu konuda sürpriz bir gelişmenin olabileceğinin mesajını verdiler. Siyah-beyazlı idareciler, "Aboubakar iyi bir oyuncu ama son vuruşlarda sıkıntı yaşıyor.

Eto'o'yu transfer ederek, onu yardımcı forvet gibi kullanabilirsek verimi de artar. Eto'o ligin ikinci yarısında en az 15 gol atar ve şampiyonluk için takıma büyük katkı sağlar" ifadesini kullandılar. Beşiktaş'ın önümüzdeki günlerde Kamerunlu golcü için Antalyaspor'la pazarlık masasına oturacağı öğrenildi.

ÇALIMBAY: KENDİSİ BİLİR

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, şu an için Eto'o'nun başka bir takıma transferiyle ilgili bir durum olmadığını söyledi. Tecrübeli hoca, "Biz gitmesinden yana değiliz. Ancak Eto'o gelir, yönetime farklı bir şey sunarsa, kendi bileceği bir şey. Bu durum, Eto'o ile yönetim arasında" diye konuştu. (Sabah / Fatih Doğan)