Everton mı, Newcastle mı? İngiltere'deki Oğuzhan anketinde son durum

Everton mı, Newcastle mı? İngiltere'deki Oğuzhan anketinde son durum

İngiliz basını, Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup'a talip olan Premier Lig kulübü sayısının sürekli arttığını öne sürdü. Yıldız oyuncu için bir anket yapıldı...

Ajans Beşiktaş - Ajans Beşiktaş - Beşiktaş kaptanının; Newcastle, Everton, Arsenal ve West Ham United’ın gündeminde olduğu iddia edildi. Son üç maçını kazanarak 10. sıraya yerleşen ve küme düşme korkusunu atlatan Newcastle’ın, yetenekli oyuncu için ciddi bir çalışma yürüttüğü ve sezon sonunda transferi noktalamayı hedeflediği belirtildi.

Daily Mirror’ın haberinde Oğuzhan Özyakup için bir de anket yapıldı. Gazete, futbolseverlere, ‘Hangi kulüp Oğuzhan’ı transfer etmeli’ sorusunu yöneltirken, Newcastle United yüzde 61’le ilk sırada yer aldı. 

Bu sezon hiç gol atamayan Oğuzhan Özyakup ligde 3, Türkiye Kupası'nda da 4 asist yapabildi. Oğuzhan Özyakup geçen sezon 5 gol 10 asist yaparken bir önceki sezon da 10 gol ve 8 asist yapmıştı. Oğuzhan Beşiktaş'ın şampiyon olduğu son iki sezonda performansı ile şampiyonluğa katkı sağlayan başlıca isimlerden biri olmuştu.

 

 

Etiketler :