F.Bahçe Vodafone Arena'ya "gerginliği" ile geldi

F.Bahçe Vodafone Arena'ya "gerginliği" ile geldi

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe, Vodafone Arena'da karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - Fenerbahçe, ilk yarıda gergin anların yaşandığı ve Tosic'in kırmızı kart gördüğü maçı, Van Persie'nin golüyle 1-0 kazandı. F.Bahçe çeyrek finale yükselirken; Beşiktaş'ın kupa yolculuğu sona erdi.

40 otobüsle Kadıköy'den yola çıkan Fenerbahçe taraftarı, Vodafone Arena'ya Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinden geldi. Kafile, Beşiktaş'ın stadında deplasman tribünü girişlerine yönlendirildi. Ancak Fenerbahçeliler Dolmabahçe'ye gelir gelmez olay çıkardı. Kendilerini stada getiren otobüslerin camlarını kıran Fenerbahçeliler, çirkin tezahüratlarda bulundular. Çıkan olaylarda bir taraftar ile bir polis hafif şekilde yaralandı.

1-111.jpg

2-040.jpg

3-020.jpg

4-012.jpg

5-004.jpg

6-002.jpg

7-001.jpg

8.jpg

4 YIL SONRA İLK KEZ

Fenerbahçe, yaklaşık 4 yıl sonra Dolmabahçe'de maça çıkacak. Beşiktaş'ın eski stadına son olarak 3 Mart 2013'te giden sarı-lacivertliler, yeni stadyuma ilk kez ayak basacak. BJK İnönü Stadı'ndaki son derbiyi 3-2 kaybeden Fenerbahçe, 4 yıl sonra ilk kez Dolmabahçe'ye geliyor. Sarı-lacivertli taraftarlar ise derbilerde deplasman yasağı gelmeden önce son olarak Beşiktaş'la 27 Ekim 2011'de oynanan maçta tribünde yer almıştı.

Etiketler :