F.Bahçe Yöneticisi Semih Özsoy: “Tolga'nın, Şenol Hoca'nın yaptıkları doğru değildi.”

F.Bahçe Yöneticisi Semih Özsoy: “Tolga'nın, Şenol Hoca'nın yaptıkları doğru değildi.”

Fenerbahçe Başkan Yardımcısı Semih Özsoy, TRT Spor'da açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Fenerbahçe Başkan Yardımcısı Semih Özsoy, TRT Spor ekranlarında canlı yayında açıklamalarda bulundu. Geçen sezon yarıda kalan olaylı derbiyle ilgili konuşan Özsoy, "Fikret Orman sözde yaptıklarını eyleme de geçirmeli. Geçmişe sünger çekilecekse, temiz sayfa açıklacaksa, cam iki taraftan temizlenir. Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

Küfürler edilirken durdurmak yerine tasdik etmek kabul edici değil. Ali başkan niye Şenol Güneş'e çiçek versin? Bu külliyen yalandır. Ağırlamak başka bir şeydir, ağırlayacağız. Büyük Fenerbahçe taraftarı küfür etmeyecektir.

Geçen sene yapılanlara girmek istemiyorum, ben taraftardım. Kaleci Tolga'nın yaptıkları, Şenol hocanın yaptıkları kabul edilebilir değildi. Bunlar olmadığı sürece, bir şey olmayacağının garantisini veririm." dedi.

Beşiktaş ise derbinin dostça bir havada geçmesi için resmi internet sitesi üzerinden bugün şu mesajı yayınlamıştı:

"Ebedi dost ezeli rakibimiz Fenerbahçe ile 24 Eylül 2018 Pazartesi akşamı Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynayacağımız derbi karşılaşmasında deplasman tribününde taraftarımız da takımımızı yalnız bırakmayacak, tribündeki yerlerini alacak.

Bu uygulamanın devam edebilmesi için; ister siyah beyaza ister sarı laciverte gönül versin, her futbolseverin sahadaki oyundan keyif aldığı, sadece güzel anlarıyla hatırlanan unutulmaz bir derbi olmasını istiyoruz.

Türk futbolu artık dünya futbol arenasının da yakından takip ettiği ve canlı yayınlanan maçlarla onlarca ülkeden seyredilip büyük bir ilgiye sahip hale gelmiştir. Fenerbahçe ile oynayacağımız karşılaşmayı yine dünyada milyonlar izlerken sadece iyi futbol ve fair playin akıllarda kalması en büyük arzumuzdur.

Her iki takımın taraftarını da; futbolun güzelliklerinin yaşandığı, küfürsüz ve tribünleriyle dünyaya örnek bir derbi karşılaşmasına davet ediyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü’ne gösterecekleri ev sahipliği için şimdiden teşekkür ederiz."

 

Etiketler :