Fabri: "Başakşehir ve Galatasaray ile rekabet edeceğiz"

Fabri: "Başakşehir ve Galatasaray ile rekabet edeceğiz"

Beşiktaş ve Fenerbahçe Süper Lig'in 23. haftasında Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi ağırladı. Mücadelede Beşiktaş adına Pepe, Oğuzhan ve Talisca forma giymediler. Karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe, Fernandap'nun 8 dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Beşiktaş oyunun kontrolünü tamamen eline aldı. İlk yarıda gol bulamayan Beşiktaş, ikinci yarı ya da müthiş başladı ve Vida'nın golü ile beraberliği yakaladı.

Mücadelenin son bölümlerinde ise sahneye Quaresma çıktı. Ricardo Quaresma, attığı harika gol ile Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirdi. Quaresma son dakikada attığı bir golle daha skoru belirledi. Siyah-beyazlı takım, hem oyun hem de skor olarak Fenerbahçe karşısında net bir galibiyet aldı.

Mücadelenin ardından Beşiktaş'ın kalecisi Fabri "İlk yarıda oyunu domine etmek istedik, önde bastık, baskı kurmaya çalıştık ama soyunma odasına 1-0 geride girdik. Soyunma odasında ilk yarıda yaptıklarımıza devam etmemiz gerektiğini vurguladık ve onu yaptık 2. yarıda. Kaybetsek, şampiyonluktan çok uzaklaşmış olacaktık. İkili averajda da öne geçmek önemliydi. Böyle devam edersek, Başakşehir ve Galatasaray ile rekabet içinde ligin sonuna kadar götüreceğimizi düşünüyorum." dedi.

Etiketler :