Fabri: "Beşiktaş'ın kaleciye ihtiyacı yok Tolga'ya inanıp herkes destek vermeli"

Fabri: "Beşiktaş'ın kaleciye ihtiyacı yok Tolga'ya inanıp herkes destek vermeli"

Fabri, maç eksiği olmasına rağmen kendisine inanan Beşiktaş sayesinde hayallerinin gerçekleştiğini söyledi. İspanyol eldiven, Tolga Zengin'e de sahip çıkarak, "Beşiktaş'ın kaleci aramasına gerek yok" ifadelerini kullandı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta üç sezon oynadıktan sonra 6.4 milyon Euro karşılığında Premier Lig ekiplerinden Fulham'a transfer olan Fabricio Agosto Ramirez, taraftarlara gönderdiği mesajda herkese teşekkür etti.

Siyah beyazlılara transfer olmadan önce sakatlığı nedeniyle 1 sezon oynayamadığını hazırlatan Fabricio, "Başkan Fikret Orman ve dönemin yöneticileri bana inanarak imza attılar. Büyük işlere imza atacağımı düşündüm. Kimsenin haberi yokken çat kapı geldim. Bana inananların yüzünü kara çıkarmadım ve kulübe para kazandırarak ayrılıyorum" dedi.

'EKSİKLERİMİ KAPATTILAR'

Hep Premier Lig'de oynamayı hayal ettiğini belirten 30 yaşındaki kaleci, "Beşiktaş benim hayallerimi gerçekleştirdi" diye konuştu. Gelişiminde teknik direktör Şenol Güneş'le kaleci antrenörü Marijan Mrmic'in büyük etkisi olduğunu belirten Fabricio, "Benimle birebir ilgilenmeleri eksik taraflarımı kapatmamı sağladı. Mesela yan toplarda çok zayıftım bu yönümü çalışarak kapattım" ifadelerini kullandı.

'TOLGA'YA DESTEK VERİLMELİ'

Mevkidaşı Tolga Zengin'e övgüler yağdıran İspanyol file bekçisi şöyle devam etti: "Kariyerim boyunca bir çok kaleci izledim ama Tolga'nın kalede duruşu takım ile uyumu mükemmel. Kaptanlık onu olgunlaştırdı. Ben Tolga ile rekabete girmedim. Bana eksiklerimi öğreterek çok iyi bir dost olduğunu gösterdi ve beni Premier Lig'e kazandırdı. Beşiktaş'ın kaleci aramasına gerek yok Tolga'ya inanıp, herkesin destek vermesi gerekir." (Hürriyet)

Etiketler :