Fabri: "Bizim üstümüze düşen yüksek konsantrasyonla oynamak"

Fabri: "Bizim üstümüze düşen yüksek konsantrasyonla oynamak"

Beşiktaş'ın İspanyol kalecisi Fabri, Slovakya kampında basın toplantısı düzenledi.

Ajans Beşiktaş - Slovakya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta kaleci Fabri, basın menspularının karşısına geçti. Fabri, yeni sezon ve kamp dönemine dair açıklamalarda bulundu. İspanyol file bekçisi, şu ifadeleri kullandı;

"Takım olarak, bireysel olarak iyi bir performans ortaya koyup, ligi kazanmak istiyoruz. Çok sıkı çalışıyoruz, kampların ilk günleri zor geçer. Aramıza yeni katılan isimler de var. Bir uyum sürecinden geçiyoruz."

"Uzatmalarda yapılacak olan değişiklik kuralı bence çok mantıklı, bu kararı mantıklı buluyorum. Ersin konusunda da olumlu şeyler düşünüyorum. Eğer tecrübe kazanırsa iyi bir kaleci olabilir"

"İkinci yarıda oynadığımız maçlara geri dönecek olsam, Galatasaray maçını oynamak isterdim. Şampiyonluk şansı o maçla kaçtı. Penaltılarla elendi İspanya, penaltılar biraz piyango gibidir. Aslında iyi bir kadrosu vardı İspanya'nın ama olmadı. Kupa dışı kalmak üzücü"

"Tabi ki antrenörlerin futbolcuyken oynadığı mevkiler önemli ama çalışma konsepti daha önemli. Bizim de iyi bir çalışma konseptimiz var. Hocamız, elindeki isimlerden en iyi katkıyı sağlıyor, bunu da gösteriyor zaten. İlk başta antrenörün iyi bir antrenör olması lazım. Ne istediğini oyuncuya iletmesi lazım, en öneml ifaktörler bunlar"

"Tabi Tolga ile aynı forma için mücadele ediyoruz. Aramızda bir rekabet var. Bu rekabetin içerisinde biz arkadaşlığı da koyuyoruz. Tolga çok yetenekli bir kaleci. Hala ondan öğreneceklerim var. Çok da iyi bir insan, aynı zamanda kaptanımız. Bütün oyuncularla iletişimi çok iyi"

"Forvetler ne kadar iyi olursa, takım da o kadar puan kazanır. Onların iyi olması beni de mutlu eder. Ne kadar fazla futbolcumuz iyi performans gösterirse, biz de o kadar puan kazanırız. Sizin tanıdığınız gibi ben de Guti'yi dışarıdan tanıyorum. Oynadığı oyunla tanıyorum, çok iyi bir futbolcuydu. Umarım buraya geldiği zaman bize katkı yapar, değerli görüşlerini bize bildirir."

"Ben hem kendi adıma, hem de arkadaşlarım adına konuşmam gerekirse hem Şampiyonlar Ligi, hem lig olsun her maçta bizim üzerimize düşen yüksek konsantrasyonla oynamak, maç seçmeden, lig, şampiyona seçmeden en yüksek konsantrasyonumuzu bütün sezona yaymamız gerekiyor"

 

Etiketler :