Fabri için çalışmalar başladı

Fabri için çalışmalar başladı

Karius’un performansını beğenmeyen ve kalede rekabet isteyen Beşiktaş yönetimi, Fabri’yi gündeme aldı. İspanyol eldivenin gelecek sezon yeniden takıma dönmesi için çalışmalar başlatıldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Fabri sesleri yükseliyor. Siyah beyazlı yönetim, Loris Karius ile rekabet edebilecek bir file bekçisi arayışına şimdiden girerken, ilk hedef de eski kalecisi Fabri oldu. Bu sezon başında Premier Lig ekiplerinden Fulham’a giden Fabri de geri dönmeye sıcak bakıyor. Fulham’da aradığını bulamayan ve üçüncü kaleci konumuna düşen Fabri’nin Beşiktaş’a geri dönmeye sıcak baktığı bildirildi. Sadece 2 maça çıkan İspanyol eldiven, en son 18 Ağustos 2018’de forma giydi. Deneyimli file bekçisi, son maçta listeye girse de sahaya çıkamadı.

DEVRE ARASINDA DA GÜNDEME GELDİ

Liverpool'dan iki yıllığına kiralık alınan ve satın alınma opsiyonu da bulunan Karius’un performansı başta teknik direktör Şenol Güneş olmak üzere, siyah beyazlı yönetimi ve camiayı memnun etmedi. 25 yaşındaki Alman kalecinin çok hatalı gol yemese de kritik kurtarış ve maç kurtarış sayısının az olması onu yedekleyecek iyi bir kaleci arayışına neden oldu. 24 maça çıkan Karius, kalesinde 33 gol gördü. Beşiktaş’ta devre arasında da Fabri’nin geri dönmesi gündeme gelmiş ve transfer gerçekleşmemişti. (Hürriyet)

Etiketler :