Fabri, Marca Gazetesi'ne konuştu: "Pepe ile oynamak büyük bir şans. Quaresma'dan daha yeteneklisi ile oynamadım"

Fabri, Marca Gazetesi'ne konuştu: "Pepe ile oynamak büyük bir şans. Quaresma'dan daha yeteneklisi ile oynamadım"

Üst üste yaptığı puan kayıplarını Alanyaspor maçında aldığı 3 puan ile telafi eden Beşiktaş, gözünü Monaco maçına çevirdi.

Ajans Beşiktaş - Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş, ligde kötü gidişe Alanyaspor mücadelesinde son verdi. Rakibini, maçın son bölümünde Negredo'nun golü ile geçen Kara Kartal, 4 haftalık aranın ardından 3 puana ulaştı. Maç içerisinde yaptığı kritik kurtarışlar ile galibiyetin mimarlarından olan Fabri, İspanya'nın Marca Gazetesi'ne konuştu.

Beşiktaş'a geldiğinden beri kalenin değişilmezi olan Fabri, taraftarlara da güven veriyor. Başarılı eldiven Marca Gazetesi'ne verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı;

"Hedefimiz kalan son 3 maçta grubu lider bitirip son 16 turuna kalmak. İlk üç maçta sahaya karakterimizi koyduk. Pepe sahada nerede durması gerektiğini bilen çok tecrübeli bir stoper. Onunla oynamak benim için büyük bir şans. Cenk Tosun'u iyi bir santrafor yapan sadece golleri değil, o tam bir savaşçı, genç ve sürekli başarıya aç. Babel'e ben şimşek diyorum. Bizim için çok önemli bir silah. Çabuk süratleniyor ve rakibini geçtikten sonra bir füze çıkartıyor. Talisca'nın harika bir sol ayağı var. Tam bir 10 numara. Bence iki hat arasında gezinmesini çok iyi biliyor. Futbol kariyerim boyunca rakibi karşısında bire birde Quaresma'dan daha iyi ve daha yetenekli bir futbolcuyla oynamadım."

Etiketler :