Fabrice N'Sakala'ya şok! Sözleşmesinde yer alan maddeyi duyurdu

Fabrice N'Sakala'ya şok! Sözleşmesinde yer alan maddeyi duyurdu

Siyah-beyazlıların tecrübeli sol bekle ilgili aldığı karar ve sözleşmesinde yer alan maddeyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Ajans Beşiktaş - UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nun üçüncü haftasında Beşiktaş, Sporting Lizbon'u konuk etti. Karşılaşmada rakibine 4-1'le mağlup olan siyah-beyazlılarda, Fabrice N'Sakala ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli sol bekin sözleşmesinde yer alan madde duyuruldu.

DERBİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lizbon'a 4-1 yenilen Beşiktaş, Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray ile 25 Ekim Pazartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen idmanda siyah-beyazlılar, istasyon koşularının ardından 5’e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışmaları yaptı.

N'SAKALA VE TÖRE ISLIKLANDI

Beşiktaş'ın Sporting Lizbon ile oynadığı mücadelede iki futbolcu tribünlerden tepki çekti. Maça ilk 11'de başlayan Fabrice N'Sakala ile oyuna sonradan dahil olan Gökhan Töre, karşılaşmanın son anlarında siyah-beyazlı taraftarlar tarafından ıslıklandı.

SÖZLEŞMESİNDE YER ALAN MADDEYİ AÇIKLADI

A Spor muhabiri Sercan Dikme, Beşiktaş'ın Sporting Lizbon ile oynadığı maçın ardından bir iddiada bulundu. Dikme, Fabrice N'Sakala'nın sözleşmesinde "25 maç oynarsa, sözleşmesi uzar" yönünde bir maddenin bulunduğunu iddia etti.

'SEZON SONU YOLLAR AYRILACAK'

Sercan Dikme yaptığı açıklamada, "Bana göre Fabrice N'Sakala, Beşiktaş'ta bu saatten sonra daha fazla süre alamayacak. Sözleşmesinde yer alan 25 maçlık madde devreye girmeyecek ve sezon sonu yollar ayrılacak" ifadelerini kullandı.

41 MAÇTA FORMA GİYDİ

Beşiktaş'ın 2020-2021 sezonu başında Alanyaspor'dan kadrosuna kattığı Fabrice N'Sakala, siyah-beyazlı formayla 41 resmi maçta süre aldı. Kongo Milli Takımı forması da giyen tecrübeli sol bek bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asist üretti.

SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTECEK

Fabrice N'Sakala'nın Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 31 yaşındaki oyuncu şu ana kadar Troyes, Anderlecht ve Alanyaspor formaları giydi. (Skorer)