Fatih Aksoy, Beşiktaş IGTV'ye bir röportaj verdi! İşte röportajın tamamı

Fatih Aksoy, Beşiktaş IGTV'ye bir röportaj verdi! İşte röportajın tamamı

Fatih Aksoy Instagram TV özel röportajı yayında. İşte Fatih Aksoy'un açıklamaları...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın genç oyuncusu Fatih Aksoy, Beşiktaş'ın resmi Instagram hesabı üzerinden bir röportaj verdi. İşte Fatih Aksoy'un açıklamaları:

"4 sezon çok uzun bir zaman dilimi ama gerçekten göz açıp kapayıncaya kadar geçti diyebilirim. 4 sezona genel olarak bakarsam çok güzel geçti benim içi. Hayalini kurduğum takımda oynadım. 11'de sahaya çıktım. Gol attım. 2 tane şampiyonluk gördüm.  Avrupa'da tarih yazan takımın kadrosunda yer aldım. 4 sezonda çok güzel şeyler yaşadım.

4 sezondur burdayım. Takımda en çok değişen şeylerden biri stoper tandemi. Yanımda oynayan oyuncular çok iyi transferlere imza atılar. Çok iyi oyuncular geldi. Hepsinden bir şeyler kapmaya, öğrenmeye çalıştım. Şimdi de öyle devam ediyorum.

Böyle önemli bir maçta oynamak 11'de başlamak çok güzeldi. Elimden geldiğince hocamın verdiği şansı iyi değerlendirmeye çalıştım. Bu formaya layık olmaya çalıştım. Şansımı da fena kullanmadığımı düşünüyorum. Benim için çok güzeldi. Bir hayalimi daha gerçekleştirmiş oldum: Vodafone Park'ta dolu tribünlerin önünde ilk 11'de sahaya çıkmak. 

4 yıldır A takımdayım. 6 yıldır da Beşiktaş forması giyiyorum. Altyapıya girdiğimden beri hayalim Necip abi gibi olmak. Çünkü Altyapıdan buraya çıkmak ve burda kalıcı olmak çok zor. Necip abi bunu başarmış bir insan. Onun gibi olmak hayalimizdi. Hayalimle oynadım diyebilirim. Hem bana çok yardımcı oldu saha içerisinde saha dışında zaten oluyor.

Geldiğim güne göre çok aşama kaydettiğimi düşünüyorum. Bi stoperin önceliği gol yedirmemesi olması gerekiyor. Oyunu iyi kurması arkadaşlarını uyarması gerekiyor. Hızlı olmalı ve fiziğini iyi kullanmalı. Bende abilerimi arkadaşlarımı uyarmayı seviyorum. Lider ruhumun olduğunu düşünüyorum.

Şenol Hocanın bana gösterdiği desteğe layık olmaya çalışıyorum. Taraftarlar maçtan önce çağırdıkları zaman bu taraftar senden çok şey bekliyor diyorlar. Zaten bu mesajı almamak elde değil. Her zaman arkamızda olduklarını hissediyoruz."

Etiketler :