Fatih Aksoy’dan Beşiktaş’a veda

Fatih Aksoy’dan Beşiktaş’a veda

Beşiktaş'tan Alanyaspor'a transfer olan Fatih Aksoy, Beşiktaş'a veda etti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'tan Alanyaspor'a transfer olan Fatih Aksoy, siyah beyazlı kulübe veda etti. Sosyal medsya hesabından açıklama yapan Fatih Aksoy şu ifadelere yer verdi;

''16 yaşımda, profesyonel futbol için geç bir yaşta, hem de Beşiktaş’ın seçmelerine katılmak, kolay değildi. Umutsuz ama çok heyecanlıydım. Seçildiğimi duyduğumdaki mutluluğumu anlatamam. Sonra çok çalıştım. Hem formama layık olmak hem de hedefim olan A takıma çıkabilmek için, çok çalıştım. Çok geçmeden mutlu haberi aldım. A takım kampına davet edilmiştim.

Genç yaşımda Beşiktaş forması giyme şerefine ulaşmak, çok tecrübeli ve kaliteli bir kadro ile 2 şampiyonluk ve Avrupa kupalarında tarihi başarıları yaşamak, başta Şenol Güneş ve Yasin Sülün hocalarım olmak üzere hem A takımda hem de altyapıda çok değerli hocalarla çalışmak benim için büyük onurdu. Bana bu şeref ve onuru yaşatan, futbolcu olma şansı veren kulübüme veda ediyorum.

İlk günden itibaren bende emeği olan tüm başkan ve yöneticilerime, hocalarıma, futbolcu abilerime ve arkadaşlarıma, başta Fulya ve Ümraniye tesisleri olmak üzere tüm kulüp çalışanlarına ve her zaman yanımızda olan, hiçbir zaman desteğini esirgemeyen büyük Beşiktaş taraftarına çok teşekkür ederim.

Hakkınızı helal edin. Sizleri hiçbir zaman unutmayacağım.

Sevgi ve saygılarımla.''

Etiketler :