Fatih Doğan, Fikret Orman'ın seçim kararı almasını Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi

Fatih Doğan, Fikret Orman'ın seçim kararı almasını Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi

Sabah gazetesinden Fatih Doğan, Fikret Orman'ın seçim kararı almasını Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Sabah gazetesi yazarlarından Fatih Doğan, bugün Vodafone Park'ta gerçekleşen Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısı nsonrası Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın seçim kararı almasıyle ilgili Ajans Beşiktaş'a özel açıklamalarda bulundu. 

Doğan, konuyla ilgili "Çok ani oldu. Başkan daha önceki söylemlerinde süreci tamamlayacağını söylüyordu. Bu ani kararın birkaç nedeni olabilir. Bunlardan bir tanesi yönetim içerisindeki görüş farklılıkları yüksek boyuta taşınmıştı. İkincisi ekonomik kriz. Üçüncüsü daha güçlü bir yönetimle girme düşüncesi. Bunların toplanmasıyla erken seçim kararı aldı başkan.

Bugün gerçekleştirlen Divan Kurulu Toplantısına katılan yada katılmayan yöneticilere baktığımız zaman görüyoruz, zaten yönetimin içinde uzun süredir bir birliktelik yoktu. Yeni bir başlangıç yapmak istemiş Fikret Orman, hem maddi hem mavi daha güçlü bir yönetim arzusu içinde olduğunu gösteriyor." dedi.

Beşiktaş'ın İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Divan Kurulu Toplantısına katılmamasıyla ilgili Doğan, "Şu an için divana katılmamanın bir adaylık olarak yorumlanması için erken ama yönetimdeki bazı isimlere kırgınlığı olduğu kesin. Zaten bir süredir toplantılara katılmadığı biliniyor. Beklemek lazım. Bir yorum yapmak için henüz erken." dedi.

Etiketler :