Fatih Terim'den kırmızı kart açıklaması

Fatih Terim'den kırmızı kart açıklaması

Beşiktaş, Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray'ı evinde 2-0 mağlup etti.

Ajans Beşiktaş - Karşılaşmanın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu:

"Böyle ağır bir sahada 58'de 10 kişi kalıp 40 dakika eksik oynamak hiç kolay değil. Derbilerde eksik kalmak, bir teknik adamın hiç istemeyeceği bir şey.

Marcao'nun geri pası hariç kalemizde ciddi tehlike yaşamadık. Defansif manada aldığımız tüm tedbirler yerli yerine oturdu ama ön alanda çok başarılı olamadık. Bazı pozisyonlar vardı ama ya geciktik, ya vuramadık, ya doğru seçimi yapamadık.

Diagne'nin kırmızı kartı doğru karar. Kafayla gideceği yere insan ayağıyla giderse böyle olur. Bu tabii çok profesyonelce değil."

Arda Turan ise şunları söyledi:

"Kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Maalesef ki oyun başa baş bir oyundu, istediğimiz gibi gidiyordu, oyun bizim için açılacaktı ama bazen futbol böyle işte. Ufak tefek hatalar büyük acılar çekmenize neden oluyor. Bugün acı çeksek de yarın uyanıp devam edeceğiz. 3 gün sonra maç var, 3 gün sonra bir daha var. Bugün kaybedilecek bir maç olduğunu düşünmüyorum ama kaybettik. Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum, onlar da iyi mücadele ettiler."

Süper Lig'de 2021 yılının ilk derbisi Vodafone Park'ta oynandı. 19. hafta mücadelesinde lider Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray'ı 2-0 yendi. 18'er maç sonunda lider Beşiktaş 38 puana yükselirken 4. sıradaki Galatasaray 33 puanda kaldı.

Lider Beşiktaş'ın gollerini 79. dakikada Josef de Souza, Dk. 90+1 N'Koudou kaydetti. Galatasaray 58. dakikada Diagne'nin kırmızı kart görmesiyle karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.