FB TV'de Beşiktaş'a inanılmaz sözler!

FB TV'de Beşiktaş'a inanılmaz sözler!

Süper Lig'in bu haftaki karşılaşmaları öncesinde FB TV'de İlker Yağcıoğlu'nun konuk olduğu Stüdyo Futbol programında Beşiktaş taraftarlarını kızdıracak sözler sarfedildi.

İlker Yağcıoğlu haftanın genel değerlendirmesinde Beşiktaş'ın bu sezon lehine yapılan hakem hataları sayesinde birçok maçı kurtardığını söylerken, şu ifadeleri kullandı:

"Ben Beşiktaş'ın sezon başından bugüne iyi oynadığı düşüncesinde değilim. Geçen sezonla arasında 180 derece fark var. Bunu her yerde söylüyorum. Beşiktaş taraftarları bana kızıyor ama ben gördüğümü söylemek mecburiyetindeyim. Birçok hakem hatası oldu Beşiktaş lehine. Beşiktaş o maçları kurtardı. Goldü, penaltıydı neyse ama Beşiktaş'tan oyuncu atılmadı. En az 3-4 tane kırmızı kartlar es geçiledi. Son hafta öyle olmadı işte. Kasımpaşa maçı kağıt üzerinde en kolay maçlarından biriydi fakat kaybettiler. Devre arasında takviye yapılır mı bilmem ama iyi oynamayan Beşiktaş beklediğim yere doğru gidiyor. Şu gidişatla ben Beşiktaş'ın ipi göğüsleyeceğini düşünmüyorum."