Feda, Cefa, Sefa, İstifa! Başkan'ın morali bozuk...

Feda, Cefa, Sefa, İstifa! Başkan'ın morali bozuk...

Fikret Orman, Beşiktaş’a başkan seçildiğinde tarihler 25 Mart 2012’yi gösteriyordu. O zaman bu yana çok şey şey yaşadı Başkan Orman...

Ajans Beşiktaş - Feda sezonunda büyük cefalar çekildi. Şenol Güneş’in göreve gelmesiyle ligdeki şampiyonluklar ve Avrupa’da elde edilen zaferlerle sefa sürüldü.

Fırtınalı geçen yedi senenin ardından siyah-beyazlı taraftarlar hem yönetimi hem de Şenol Güneş’i istifaya çağırdı. Mayıs ayında yapılacak kongre öncesi Başkan Fikret Orman ve ekibi ciddi bir sıkıntının içine düşmüş oldu.

Daha önce yaptığı açıklamalarda taraftarların tepkilerinden dolayı kırgın olduğunu belirten Orman’ın, Atiker Konyaspor maçında sonra istifa seslerinin daha çok yükselmesinden dolayı moralinin çok bozuk olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz ocak ayında Ankara’da kongre üyeleriyle bir araya gelen Orman “Bana sahip çıkmak zorundasınız yoksa mayıs ayındaki kongrede aday olmayabilirim” ifadelerini kullanmıştı.

Şampiyonlar Ligi hedefi sebebiyle şimdilik eleştirilere kulaklarını tıkayan Fikret Orman’ın, sezon sonunda adaylık konusunu yeniden gözden geçirmeyi düşündüğü gelen bilgiler arasında. (Türkiye Gazetesi)

Etiketler :