Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beşiktaş maçı için geri sayım devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek. Peki Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Ajans Beşiktaş - Fenerbahçe Beşiktaş derbisi için nefesler tutuldu. Fenerbahçe ile Beşiktaş, 2-2 biten Ziraat Türkiye Kupası rövanşında yarın karşı karşıya gelecek. Ülker Stadı'nda 20.30'da başlayacak maçı Mete Kalkavan yönetecek ve karşılaşma ATV'den canlı yayınlanacak

Beşiktaş nasıl tur atlar?

Evinde Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ın finale yükselmesi için rakibini yenmesi gerekiyor. Karşılaşma 2-2 biterse maç uzayacak 3-3, 4-4 gibi gollü beraberliklerde ise finale yükselen ekip Beşiktaş olacak.

Fenerbahçe nasıl tur atlar?

Deplasmanda 2 gol atarak büyük bir avantaj yakalayan Fenerbahçe, evinde kaybetmezse finale yükselmeye çok yakın olacak. 0-0, 1-1 gibi beraberliklerde sarı lacivertliler finale yükselecek. 2-2 durumunda maç uzayacak. Fenerbahçe'nin her türlü galibiyeti yine sarı lacivertlileri finale taşıyacak.

Etiketler :