Fenerbahçe, Beşiktaş'ın futbolcularıyla ilgilenmeye devam ediyor

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın futbolcularıyla ilgilenmeye devam ediyor

Beşiktaş ve Fenerbahçe transferde karşı karşıya gelmeye devam ediyor. Sarı lacivertliler, siyah beyazlılarla sözleşmesi sona eren eski yıldızları Gökhan ve Caner'le prensip anlaşmasına varmıştı. Beşiktaş'tan bir isim daha Fenerbahçe'ye evet dedi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in tamamlanmasıyla kulüpler gelecek sezon hazırlıkları için hummalı bir çalışma içerisine girmiş durumda.

Bu sezon beklentilerin çok altında kalan Fenerbahçe ve son haftalarda yakaladığı çıkışı yeni sezonda da sürdürerek şampiyonluk kupasına ulaşmak isteyen Beşiktaş, çalışmlarına tam gaz devam ediyor.

Birçok isimle temas halinde olan iki dev kulüp, transfer tescil döneminin başlamasına çok az bir zaman kala bir kez daha karşı karşıya.

Takvim'in haberine göre; Sarı lacivertliler, Beşiktaş'ın yıldızı Dorukhan Toköz'le anlaşma sağladı. 1 yıl sözleşmesi kalan milli futbolcu bir süredir Siyah beyazlı yönetimle anlaşmazlık yaşıyordu.

PAZARLIKLAR START ALACAK

Yeni sözleşmede teklif edilen rakamı beğenmeyen ve Fenerbahçe ile masaya oturan Dorukhan'ın sarı lacivertliler ile anlaştığı öğrenildi. Fener şimdi de Beşiktaş ile görüşecek.

FUTBOLCU VE PARA TEKLİFİ

Ezeli rakibiyle anlaşma zemini arayacak olan Fenerbahçe'nin para ve futbolcu teklifi yapması bekleniyor. Eğer anlaşma sağlanamazsa Dorukhan 2021'de bedelsiz transfer edilecek.

BEŞİKTAŞ KÖŞEYE SIKIŞTI

1 yıl sonra Dorukhan'ın kalacak olmasından dolayı Beşiktaş yönetimi köşeye sıkışmış durumda. Siyah beyazlıların bu nedenle Fenerbahçe ile anlaşma yolunu seçebileceği belirtiliyor.

SAHALARDAN 9 AY UZAK KALDI

6 Ekim'de Alanyaspor ile oynanan maçta dizinden sakatlanan Dorukhan Toköz tam 9 ay sahalardan uzak kaldı. Genç yıldız ligin son haftasında Gençlerbirliği karşısında 7 dakika süre aldı.

Etiketler :