Fenerbahçe ve Beşiktaş yıldızlarından yoksun kaldı!

Fenerbahçe ve Beşiktaş yıldızlarından yoksun kaldı!

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisine sayılı saatler kaldı... Kadıköy'de oynanacak dev derbi için nefesler tutuldu, taraftarlar heyecanla maç saatini bekliyor. Dev derbi öncesi iki takımda da dikkat çekici eksikler var.

Ajans Beşiktaş - Kadıköy'de oynanacak dev derbi için nefesler tutuldu, taraftarlar heyecanla maç saatini bekliyor. Dev derbi öncesi iki takımda da dikkat çekici eksikler var.

Fenerbahçe ve Beşiktaş derbisi öncesi iki takımdaki son dakika gelişmelerini Fanatik Gazetesi editörü Atalay Özçelikli yorumlarıyla aktardı.

Derbilerin favorisi olmadığını ancak Fenerbahçe - Beşiktaş derbilerinin seyir zevki yüksek olduğunu ifade eden Atalay Özçelikli, "Sürpriz beklemiyorum. Sosyal medyadaki kapışmayı futbol adına önemli olarak nitelendiriyorum" dedi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kadrosundaki eksiklerden bahseden Atalay Özçelikli, "Fenerbahçe'de Sinan Gümüş, Samatta, Nazım Sangare ve Valencia eksik. Beşiktaş ise Ersin, Dorukhan, Vida, Gökhan Töre ve Ljajic'den yararlanamayacak. Fenerbahçe'de eksik oyuncuların yokluğu hissedilmeyecektir ama Beşiktaş'ın alternatifsiz olduğunu düşünürsek rakibine nazaran daha zorlu karşılaşmaya çıkacak. Terazide Fenerbahçe daha ağır basıyor." dedi. 

Etiketler :