Fenerbahçe'den Nikola Kalinic yalanlaması

Fenerbahçe'den Nikola Kalinic yalanlaması

Fenerbahçeli yöneticiler, Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Kalinic'in menajeri ile görüştü.

Ajans Beşiktaş - TRT Spor'un haberine göre, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Fali Ramadani, Nikola Kalinic transferi için bir araya geldi! Sarı-lacivertliler, Beşiktaş'ın da transfer etmek istediği Hırvat oyuncu için resmi teklifini yaptı.

Fenerbahçe'nin oyuncuya teklif ettiği rakam yıllık bonuslar dahil 3.2 milyon Euro. Sarı lacivertliler, Hırvat golcüye 2+1 yıllık sözleşme önerecek.

FENERBAHÇE'DEN YALANLAMA GELDİ

Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden Nikola Kalinic ile görüştüklerini yalanlayan bir mesaj yayımladı. İşte Fenerbahçe'nin açıklaması;

''Kulübümüz son iki yıldır, ortaya atılan, doğruluğu olmayan transfer iddiaları hakkında açıklama ve yalanlama yapmama duruşunu taşımaktadır.

Bugün akşam saatlerinde, bizzat Başkanımız referans gösterilerek 'Ali Koç ve Fali Ramadani, Nikola Kalinic transferi için bir araya geldi' diye kamuoyuna özel haber olarak servis edilen ve pek çok mecrada da son dakika olarak yer alan haber için açıklama yapma gerekliliği doğmuştur.

Haberde iddia edilen futbolcu ile ilgili Başkanımızın ve kulübümüzün hiçbir girişimi ve görüşmesi olmadığını kamuoyu ile paylaşmak isteriz.''

Etiketler :