Fenerbahçe'nin Perotti transferi Beşiktaş'ın planını suya düşürdü!

Fenerbahçe'nin Perotti transferi Beşiktaş'ın planını suya düşürdü!

Fenerbahçe, Diego Perotti transferini gerçekleştirerek ezeli rakibi Beşiktaş'ın da planını bozdu.

Ajans Beşiktaş - Kadrosuna 18 yeni oyuncu katan Fenerbahçe tarihinin en hareketli transfer dönemlerinden birini yaşadı. Her bölgede en az iki oyuncu olacak şekilde transfer planlamasını hayata geçiren sarı lacivertliler uzun süredir savunma ve kanatta yaşadığı sıkıntıları da çözdü.

Son yıldız Perotti

Fenerbahçe kanata transferi için çok sayıda aday belirledi. Bu adaylar tek tek değerlendirilerek en son Diego Perotti'de karar kılındı. Oyuncunun yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle detaylı sağlık kontrolünden geçirildi. Arjantinli yıldızın sağlık testlerinde bir sorun çıkmayınca 2+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Beşiktaş'ın operasyonu da etkilendi

Fenerbahçe hem Perotti'yi aldı hem de ezeli rakibi Beşiktaş'ı hedefinden etti. Siyah beyazlı kulüp Roma'ya savunma oyuncusu Domagoj Vida'yı verip karşılığında Diego Perotti'yi almayı planlıyordu.

Perotti ile rakibe çelme

Yıllık 3.7 milyon Euro kazanan Vida Beşiktaş'tan gitmek istememesine karşın Fenerbahçe'nin devreye girmesi ve tecrübeli oyuncunun sarı lacivertli kulübü tercih etmesi ile bu transfer Beşiktaş adına suya düştü. Fenerbahçe, Perotti ile rakibine çelme takmış oldu. (Ajansspor - Barış Şehirlioğlu)

Etiketler :