Feyyaz Uçar: "Hedefimde Beşiktaş var"

Feyyaz Uçar: "Hedefimde Beşiktaş var"

Bandırmaspor'un Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Sözcü gazetesinden Ali Aydın'a özel açıklamalar yaptı.

TFF 1. Lig’de yabancı kontenjanının yükseltilmesi nedeniyle Türk sporcuların kaybolduğunu belirten Uçar, “Yabancı kuralı 1. Lig’de trajikomik. Elazığ’a, Antep’e yılda kaç turist gidiyor. 10 turistin gitmediği yerde 5 yabancı var. Takımların gelen turist sayısından fazla yabancısı bulunuyor” ifadelerini kullandı.

“1. Lig’de 5 yabancı oynatabilirsin ama diğer 5’i kulübede oturacak” diyen Uçar, “Niye alıyorum o zaman diğer 5 yabancıyı? Kontenjan 3’ü geçmemeli, hatta yabancısız olmalı. Hedefi olan takım gelsin. Sezon başı 18 takım ‘yukarı çıkacağım’ diyor. Sonra ligin 5. haftasında hocalar değişiyor. 1. Lig, Süper Lig’den daha zor. Ara transferlerle takımın çehresi biraz daha değişti. Çıkış yakalamalıyız”

Hedefimde Beşiktaş var

“İlk hedefim olan 2. Lig’den bir üst lige yükselme başarısını Malatya ile yaşadım. Şimdi hedefim 1. Lig’den Süper Lig’e takım çıkarmak. Sonraki hedefim, büyük Beşiktaş camiası lütfederse Kara Kartal’ın başına geçmek. Beşiktaş’ta oynamış ve gol kralı olmuş biriyim.”

“İnönü Stadı kalbimde ama kramponlarımda Vodafone Arena var. Orada top sekmiyor. Bu stat bizim zamanımızda olsaydı, şampiyonluklar katlanırdı. İnanılmaz bir seyirci desteği. Ev sahibi olduğunu hissediyorsun. Zemin halıdan güzel.” (Sözcü / Ali Aydın)