Feyyaz Uçar'dan Sergen Yalçın yorumu: "Bur daha gelebilmek için gitti"

Feyyaz Uçar'dan Sergen Yalçın yorumu: "Bur daha gelebilmek için gitti"

Siyah-beyazlılarda Sergen Yalçın'ın vedası sonrası gelen galibiyet dikkat çekerken, beIN Sports yorumcusu ve Beşiktaş efsanesi Feyyaz Uçar, tecrübeli teknik adamın ayrılığını yorumladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Kritik mücadele siyah-beyazlıların 4-2'lik galibiyetiyle sona erdi. Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın ayrılığının ardından beIN Sports yorumcusu Feyyaz Uçar değerlendirmelerde bulundu. İşte Feyyaz Uçar'ın çarpıcı sözleri...

SÜPER LİG'DE 5 MAÇ SONRA GALİBİYET

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'u mağlup eden Beşiktaş'ta kötü seri sona erdi. Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe derbisi öncesinde Kayserispor'u 4-2 mağlup ederek 5 maçlık galibiyet hasretini bitirdi.

GÜVEN YALÇIN YILDIZLAŞTI

Kayserispor maçının son 15 dakikasında oyuna dahil olan Güven Yalçın takımına galibiyeti getiren kilit isimler arasında yer aldı. Genç futbolcu, Michy Batshuayi'nin attığı 2 golde de asisti yaparken; 90+6'ncı dakikada rakip fileleri havalandırdı.

FEYYAZ UÇAR'DAN VEDA DEĞERLENDİRMESİ

Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Feyyaz Uçar, siyah-beyazlılarda Sergen Yalçın'ın ayrılığına dair değerlendirmelerde bulundu. beIN Sports yorumcusu Feyyaz Uçar çarpıcı bir iddia ortaya attı.

'BİR DAHA GELEBİLMEK İÇİN GİTTİ'

Sergen Yalçın'ın ayrılarak doğru bir karar aldığını söyleyen Feyyaz Uçar "Sergen Yalçın akıllı ve zekidir. Bir daha gelebilmek için gitti. Beşiktaş'ın önünü kesmek istemedi. Büyük takımlarda ve Milli Takım'da da çalışabilir. Çok daha iyi şeyler yapacak. Taraftarın desteği şaşırtmadı, Beşiktaş taraftarı, kötü gün dostudur" dedi.

'İNSANİ İLİŞKİLERİ FARKLIDIR'

Feyyaz Uçar değerlendirmelerine şu şekilde devam etti: "Sergen Yalçın'ın insani ilişkileri farklıdır. Çok cicili, bicili olmaz. Düğüne, cenazeye gitmez. Kendi düğününe gitmemek için evlenmiyor. Oyuncu grubuyla çok yakın ilişkisinin olmasını beklemek hayal. Duygusallık hayatında azdır. İçinden gelmez, karakteri böyle."

'KİMSE BU KONU HAKKINDA KONUŞMASIN'

"Taraftarın önünde imza attığında duygusal gördüm, şaşırdım. Sergen Yalçın ile taraftarın arasındaki sinerji, başka hiçbir teknik adamla yakalanmaz. Kimse bu konu hakkında konuşmasın."

'SERGEN YALÇIN YİNE GELECEK'

"Sergen Yalçın yine gelecek ve iyi işler yapacak. Her takımın kötü dönemleri olur. İki kupanın ardından, böylesine önemli transferlerin ardından bu düşüş gerçekten ilginç. Sergen Yalçın bir adım attı ve vedalaştı."

'LUCESCU HAYRANLIK DERECESİNDE SEVİYORDU'

"Mircea Lucescu, Sergen Yalçın'ı hayranlık derecesinde seviyordu. İdmanda bir pozisyon oldu. Sergen Yalçın göğsüyle topu kontrol etti, vurdu. Lucescu, 'Ne Zidane, ne Ronaldo... Hepsinden yetenekli.' diye konuşurdu. Lucescu sadece Sergen Yalçın'dan fikir alırdı. Kimseyi dinlemezdi ama futbolcuyken ona fikrini sorardı. İyi bir hoca olacağını görmüştü." (Skorer)