FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında rakip medi Bayreuth

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında rakip medi Bayreuth

Beşiktaş Sompo Japan Salı günü Akatlar'da medi Bayreuth ile karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Sompo Japan, FIBA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanşında Alman ekibi medi Bayreuth ile Akatlar'da karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar, deplasmanda oynanılan ilk maçtan 81-76 mağlup ayrılmıştı.

Karşılaşma 13 Mart Salı günü BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde saat 20.00'de oynanacak. 

Rakip medi Bayreuth'u tanıyalım

Almanya’nın Bavyera bölgesinin aynı zamanda müzik festivaliyle ünlü Bayreuth şehrinin takımı olan rakip ekibin
en etkili oyuncusu ABD’li oyun kurucu Gabe York. Arizona Koleji kökenli 24 yaşındaki oyuncu, Şampiyonlar Ligi normal sezonunda maç başı 17.4 sayı, 4 ribaund ve 2.4 asist ortalamalarıyla oynadı. % 44 gibi önemli bir yüzdeyle 3 sayı kullanan York, takımın en önemli dış şut tehdidi. Bunun yanı sıra; atletik özellikleri ve spektaküler hareketleriyle maçın gidişatını etkileme potansiyeline sahip.

Power Forvet pozisyonunda görece kısa boyuna rağmen mücadeleci oyunuyla De’mon Brooks, takımın en önemli oyuncularından. Stephen Curry’nin de NCAA yıllarında formasını giydiği Davidson Koleji’nde oynadıktan sonra Avrupa kariyerine başlayan 25 yaşındaki oyuncu, Şampiyonlar Ligi normal sezon maçlarında takımına 10.9 sayı ve 4.3 ribaundluk katkı sağladı. Gabe York kadar dış şut denemese de Brooks da önemli bir dış şut tehdidine sahip.

Pivot pozisyonunda Alman oyuncu Andreas Seifert gösterişsiz ama etkili oyunuyla rakip pota altı savunmalarına sorun yaratabilen bir oyuncu. Dönem dönem Alman milli takımı formasını da giyen Seiferth, Şampiyonlar Ligi normal sezonunda 10.7 sayı ve 4.4 ribaund ortalamarıyla oynadı.

Beşiktaş Sompo Japan – Medi Bayreuth maçına bilet almak için TIKLAYIN

 

Etiketler :