FIFEX'de konuşan Lucescu: "Cenk Tosun ilham verecek"

FIFEX'de konuşan Lucescu: "Cenk Tosun ilham verecek"

Ajans Beşiktaş'ın medya sponsoru olduğu Futbol Endüstrisi Forum ve Fuarı (FIFEX) başladı.

Ajans Beşiktaş - Futbolun tüm taraflarını buluşturacak zirve FİFEX'de konuşan Mircea Lucescu, "Cenk Tosun  transferinin diğer genç Türk futbolcuları ilhamlandıracağına eminim." dedi.

Lusecsu sözlerine, "Türkiye futbol liglerindeki antrenörler baskı altında. Bana göre Süper Lig Avrupa'da 6. sırada. Genç Türk oyuncular için tüm antrenörlerden işbirliği göstermelerini istiyorum. Türk futbolunda genç oyunculara yönelik gelişme süreci sıkıntılı. Avrupa futbolunda genç takımdan üst takıma yükselmede sıralama uyarı verici. Ayrıca yaş ortalaması itibari ile Türk futbol takımları yaşlı." ifadelerini ekledi.

FIFEX’in açılışı TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, Avrupa Futbol Antrenörleri Birliği Başkanı Walter Gagg, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve TÜFAD Onursal Başkanı Özkan Sümer tarafından gerçekleşti.

Gelişim semineri ile birlikte gerçekleştirilecek FIFEX kapsamında da futbol endüstrisindeki en son gelişmeler paylaşılacak. FIFEX aynı zamanda Türkiye’de ilk kez futbola destek olan kurum ve kuruluşların ödüllendirileceği Futbol Endüstrisi Ödül Töreni’ne ve yeşil sahaların unutulmaz isimlerinden oluşan Efsaneler Maçı’na da ev sahipliği yapacak.

FIFEX'in medya sponsoru olan Ajans Beşiktaş olarak biz de 3 gün boyunca zirveden tüm haberleri sizlere aktaracağız.

 

 

Etiketler :