Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi'ye teklif yapacak!

Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi'ye teklif yapacak!

Fikret Orman, 5-12 mayıs’taki seçimde aday olması konusunda büyük baskı gören Ahmet Nur Çebi’ye “Yeniden birlikte çalışalım” teklifi yapacak. Başkan’ın flaş kararının arkasındaki ana sebep ise, ekonomik sıkıntılara tek başına çare bulamaması.

Ajans Beşiktaş - Başakşehir galibiyetiyle ligin zirvesini karıştıran Beşiktaş’ta bir yandan da kongre heyecanı yaşanıyor... 5-12 Mayıs’ta gerçekleşecek genel kurul öncesi camiadan aday olması konusunda büyük baskı gören Ahmet Nur Çebi, henüz kesin kararını açıklamış değil. Üyeler imza toplarken, Başkan Fikret Orman 6.5 yıl beraber çalıştığı Çebi’ye, “Yeniden birlikte çalışalım, yönetime gir” teklifi yapmaya hazırlanıyor. Özellikle ekonomik anlamdaki ciddi sıkıntılara tek başına çare bulamayan Orman, Çebi ile bu ay içinde görüşüp, teklifini iletmeyi planlıyor.

‘5 asil üye senin’

Başkan, yönetim kurulunda yer alacak 8 asil üyenin 5 tanesini belirleme hakkını da Ahmet Nur Çebi’ye vermeyi düşünüyor. Yeni yönetimdeki görev dağılımını da yine Çebi’yle yapmayı planlayan Fikret Orman’ın bu önerisine, Çebi’nin nasıl bir cevap vereceği merak konusu.

Çebi neden ayrılmıştı?

Beşiktaş’ta geçtiğimiz Eylül ayında yapılan olağanüstü seçim öncesi başkan yardımcısı Ahmet Nur Çebi’nin, Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu yeni yönetimde istemediği öne sürülmüştü. Başkan Fikret Orman ise önlerinde 9 aylık kısa bir süreç olduğu için buna sıcak bakmamıştı. Sonrasında Ahmet Nur Çebi bu ikiliyle yeniden çalışmayacağını belirterek, son yönetimde yer almadı. (Fanatik - Orhan Yıldırım)