Fikret Orman: "Alçakça bir şey bu"

Fikret Orman: "Alçakça bir şey bu"

Beşiktaş’ta ihraç için disiplin kuruluna sevkedilen eski başkan Fikret Orman, eski yönetim kuruluyla birlikte basın toplantısı düzenledi.

Fikret Orman şunları söyledi:

"Dün niyetim kongreye katılmaktı. 7'den sonra bu dosya ortaya çıktı. Şafak beni 100 defa uyardı. Son dakika bir dosya çıkar, algı operasyonunu her seferinde beceriyorlar. Son dakikada katılmama kararı verdim. Beşiktaş'ta kendime göre çok önemli işler yaptım.

İbra olup olmamak çok önemli değil. Biz bu raporu görmedik. Bu raporla alakalı yargı yolu somut. Bugüne kadar afaki, gökteki kuşlar, dedikodular dinliyorduk. İki senenin üzerine bu rapor ortaya çıktı. Bu rapor aslında kulübe daha evvel geldi, ben biliyorum.

Bu rapor içerisinden çok şey girdi, çıktı. Bu yönetimdeki bazı insanları ilgilendirdiği için o rapordan çıkanlar vardı. O raporun içeriğini bilmiyordum, şu anda da bilmiyorum. Hukuken bu raporu alacağız. Türk adaleti ne diyecek, bu rapor neyi söylüyor bakacağız.

Ortada 102-103 milyon euroluk bir meblağ var. Bu meblağın hangisi bizim dönemimizi ilgilendiriyor, onu da bilmiyorum. Bizim dönemimizde küçük ufak tefek olabilir ama Del Bosque, Ferrari, Abdullah Avcı gibi birçok konulu sözleşme feshimiz hiç olmadı.

Yaptığımız sponsorluklarda Aktif Reklam gibi bir şey de olmadı. Hangisi bizim dönemimizle alakalı bilmiyorum. Alçakça bir şey bu. Kongreden 2 gün önce yapılıyor. Benim geldiğim günde Beşiktaş'ta kim 100 bin €'yu yanyana görmüş. Hepinizin bildiği gerçekler bunlar.

Mutlulukları hep beraber yaşadığımız insanların kongrede bize sahip çıkmaması üzdü. Canları sağolsun.

Kavganın bile delikanlılığı vardır. Böyle bir şey hayatımda görmedim. 6.5 senede icra başkanı olan, şimdi başkan. CFO'muz şimdi genel müdür. Ahmet Nur Çebi'nin başkanlığında yapıldı. Sonra Erdal Torunoğulları. Sonra Umut Güner ile Emre Kocadağ var."