Fikret Orman başlığı attı: "3. yıldız sezonu!"

Fikret Orman başlığı attı: "3. yıldız sezonu!"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Süper Lig’deki planlarını gerçekleştirmeye odaklanmış durumda...

Ajans Beşiktaş - Fanatik gazetesine özel değerlendirmelerde bulunan Fikret Orman, ilk olarak Vodafone Arena’da Fenerbahçe’ye kaybettikleri derbi ile sonrasında yaşanan olayların takımı olumsuz etkilememesi için elinden geleni yaptığını belirtti.

Orman, “Derbiden sonra hem teknik ekiple hem de oyuncularla tek tek konuştum. Yaptığımız doğruları da yanlışları da masaya yatırdık ve sonrasında polemiklere girmeme kararı aldık. Artık derbiyi geride bıraktık. Bundan sonra herkes kendi işine bakacak” ifadelerini kullandı.

Sezonun başlığı bile belli

Spor Toto Süper Lig’de bu dönemi, ‘3.yıldız sezonu’ olarak gördüklerini belirten Başkan Orman, “Şampiyonluğu çok istiyoruz. Takımımıza ve hocamıza güvenim tam. Önümüzdeki 15 final maçından en iyi sonuçlarla ayrılıp formamıza 3.yıldızı takacağız. Taraftarımız merak etmesin. Biz bu sene de şampiyonuz” diye konuştu.

‘Karabük’te iyi karşılanırız’

Süper Lig’de yarın oynayacaları Karabükspor maçıyla ilgili olarak da konuşan Başkan Orman, “Karabük ve Beşiktaş camialarının arası iyidir. Taraftarlarımızın arası da öyle. Orada da en iyi şekilde karşılanacağımızı biliyoruz. Tek hedefimiz galibiyet” sözlerini sarf etti. (Fanatik / Orhan Yıldırım)

Etiketler :