Fikret Orman, Beşiktaş JK Şeref Turu'nu tanıttı!

Fikret Orman, Beşiktaş JK Şeref Turu'nu tanıttı!

Beşiktaş JK Şeref Turu, başkan Fikret Orman'ın katılmıyla basına tanıtıldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş bir ilke daha imza atarak evinin kapılarını tüm sporseverlere açıyor. Türkiye’nin ilk stadyum turu olan “Beşiktaş JK Şeref Turu” ön açılışla basına tanıtıldı. Açılışta konuşan başkan Fikret Orman şunları söyledi: Çok yüksek bir kombine oranıyla oynuyoruz. Stada gelen insanlar aynı kişiler olunca, stadı görmek isteyenlerin çok talebi vardı.

Turistlerin de stadı gezmesi büyük talep doğurmakta. Stat turumuz bu hafta sonu başlamaktadır. Avrupa'daki büyük kulüplerde olduğu gibi çok iyi bir tur bu. Mixed zonelar, stadın heryerinden fotoğraf alınabilecek bir tur. Teknik direktörlerimizin, futbolcularımızın, başarıların, Beşiktaş'a hizmet edenlerin içerisinde olduğu bir tur olacak. Tura katılan sporseverler, kimsenin göremeyeceği yerleri görecekler. Buna emek veren profesyonel arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şirket yöneticilerime teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Hayırlı olsun diyorum. Nasıl ki İlk Çin'e biz gittiysek, Amerika'ya da ilk biz gitmişiz. Şeref Bey, 43 yaşında vefat etmiş. Allah rahmet eylesin."

Basın tribünü, soyunma odaları, mixed zone, doping kontrol odaları ve saha zemini gibi alanlar, Başkan Fikret Orman önderliğinde basına tanıtıldı. Beşiktaş soyunma odasında Baba Hakkı, Şeref Bey ve Süleyman Seba resimleri yer alırken, rakip takım soyunma odasında siyah-beyazlı takımın stadında Beşiktaş'a karşı forma giymiş yıldız oyuncuların formaları yer alıyor.

Şeref Turu, son olarak Beşiktaş müzesinin gezilmesiyle birlikte sona erdi. Beşiktaş müzesinde efsane başkan Süleyman Seba'nın çalışma odası da yer aldı. Başkan Fikret Orman çalışma odası önünde basın mensuplarına poz verdikten sonra, "Başkanımızın ruhu şad olsun." dedi. Tur, yaklaşık 1 buçuk saat sürecek.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.
Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :