Fikret Orman: ''Beşiktaş'ı algı operasyonu ile yıpratamazlar''

Fikret Orman: ''Beşiktaş'ı algı operasyonu ile yıpratamazlar''

Beşiktaş Başkan Fikret Orman, bu akşam 360 kanalında yayınlanan Telegol programına telefonla bağlandı.

Orman, gündemdeki konulara dair sorulara yanıt verdi:

Hepimiz tenkit edilen bir iş yapıyoruz. Futbol böyle bir hatalar oyunu. Medyayla da beraber yaşamak zorundayız.

Hakemler hata yapabilir. Sahada oynansın, hakem hataları olmasın. Maksatlı olmasın diyoruz. Başka camiaların hiç bir işi olmayıp da basın toplantısı yapıyor, Beşiktaş'la alakalı. Bu şık değil.

"G.SARAY'LA İLGİLİ SÖZLERİMİ BAŞKA YERE ÇEKTİLER"

G.Saray kulübüyle ilgili Divan'da yaptığım açıklamayı başka yere çektiler. G.Saray'ın iç işlerine karışmak haddimize değil. Doğru iş yaptılar. Bizim borcumuzu yüksek gösterdikleri için konuyu anlattım. Başkanlığa geldiğimiz gün olan durumu anlattım. Borcumuzu yüksek göstermenin kime faydası olacak dedim.

GS kulübü 1.5 milyar borç ile güllük gülistanlık yaşarken biz 2.5 milyar ile nasıl yaşıyoruz. Bünün üzerine yapılan konuşma. O gün yaptığım açıklamanın izahı budur.

"HAKEMLERDEN MEDET UMAN NAMERTTİR"

Spor kamuoyu sansasyon peşinde olduğu için bir daha anlattık.

Bir medet uman namerettir. (Hakemler konusunda) Bazı hakemler hakkında açıklama yapıyorum, bunu Türk sporu için yapıyorum.

"BEŞİKTAŞ'IN KORUNMAYA İHTİYACI YOK"

Kim bizi koruyabilir? Beşiktaş'ın buna ihtiyacı olabilir mi? Barış Şimşek diyorsunuz, yolda görsem tanımam. Beşiktaş, Napoli ile maç yapıyor. GS hocası çıkıp açıklama yapıyor. Şenol Güneş böyle bir şey yapar mı? Onun işi mi?

"ALGI OPERASYONU YAPILIYOR"

Beşiktaş'la alakalı bir algı operasyonu yapılıyor. Buna müsade etmem. Quaresma'ya kırmızı çıksa da biz kazanırdık.

Beşiktaş'ın Fırat Aydınus ile çok maçı oldu, hepsini gördük. F.Aydınus, büyük maçlara çıkarken kafasında bir planla çıkıyor. Cüneyt Çakır, yurtdışında çıkıp ne görürse çalıyor. Türkiye'de etki altında kalıyor.

QUARESMA KONUSU

Son maçta Quaresma'ya kırmızı verilebilirdi. Ama kasıtlı değildi. Biz tarafız. Bu konulara objektif bakamayız. ("Hakem sayesinde kazandığınızı düşünüyor musunuz?" sorusuna)

Hakemler etki altında kalabilir mi? Kalabilir. Hakemlik sadece sahaya çıkıp düdük çalmak değildir. Güçlü karakter lazım. Hakemlerin talimat alacağına inanmıyorum.

Beşiktaş'a bunu yaptırmayacağım. Bizi algı operasyonu ile yıpratamazlar.

Geçmişte olan şeyleri konuşmanın manası yok. Kismeyle kavga etmek istemiyoruz. Bizim kavgamız sahada. Söylemek istediğimi net anlatıyorum. Nasıl algılamak isteyen öyle algılasın.

GÖKHAN TÖRE KONUSU

Gökhan Töre 1 yıllığına kiraya verildi. Yurtdışında oynamak istedi. Zaten sözleşmemiz var. Sezon sonu yaklaşırken bakarız.

KUPALAR GELMELİDİR

G.Saray'ın UEFA Kupasını alması tesadüf değildir. Tesadüf olan, G.Saray'dan sonra UEFA Kupası'nın tekrar gelmemesidir.

BAŞAKŞEHİR'İN GİDİŞATI

Bence Başakşehir'in de şampiyon olması lazım. Anadolu takımlarının da olması lazım.

Etiketler :