Fikret Orman: ''Bu camia ite, köpeğe prim vermeyecek''

Fikret Orman: ''Bu camia ite, köpeğe prim vermeyecek''

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın yanı başındaki saldırının yaşandığı yere geldi ve hayatını kaybedenler için karanfil bıraktı.

Ajans Beşiktaş - Fikret Orman, Vodafone Arena'nın yanındaki (Beleştepe) alana geldi ve hayatını kaybedenler için karanfil bıraktı. Burada yaptığı konuşmada terörü lanetleyen Fikret Orman şunları söyledi:

"Allah gani gani rahmet eylesin. Fedakar polislerimize düzenlenen alçak terör saldırısını kulübüm adına lanetliyorum. Herkes şunu bilsin; bu camia ite, köpeğe prim vermeyecektir. Çarşamba günü bütün takım taraftarlarını maçımıza bekliyoruz. Bu maç için kombineleri iptal ediyoruz. Herkes parasıyla gelecek. Gelirleri de şehit ailelerine bağışlayacağız."

2-023.jpg


Başkanımız Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi (II. Başkan, İcra Kurulu Başkanı, Fulya Taşınmazlardan Sorumlu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden Sorumlu.), Umut Güner (As Başkan, Futbol Transfer Komitesi Başkanı, Vodafone Arena’dan Sorumlu.) Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.), Cihat Kumuşoğlu (Basketbol, Akatlar Spor Salonu'ndan Sorumlu, ​İcra Kurulu Üyesi.), Hakan Özköse (Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftar ile Pendik Tesisi'nden Sorumlu.) ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu (Hukuk, Bakırköy Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.), hain terör saldırısının meydana geldiği Şehitler Tepesi’ne çelenk ve karanfiller bıraktı.

Şehitler Tepesi’nde bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:

“Yapılan bombalı saldırıyı Camiam adına lanetliyorum. Ülkemizin huzur ve refah ortamına kavuşması için tüm gücüyle mücadele eden Bursaspor maçında taraftarlar ve sporcuların güvenliği için görev yapan güvenlik güçlerine yapılan saldırının üzüntüsünü yaşıyoruz. Hain saldırıda yaşamını yitiren Kongre Üyemiz Vefa Karakurdu ile Kartal Yuvası çalışanımız Tunç Uncu’nun üzüntüsünü ayrıca yaşıyoruz. Acımız taze. Beşiktaşlılar, bu ülke için Çanakkale’den Sarıkamış’a, Sakarya’dan Dumlupınar’a birçok şehit verdi. Herkes şunu bilsin; bu camia ite, köpeğe prim vermeyecektir. Ülkemiz çok büyüktür. Teröre asla taviz vermeyiz. Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Çarşamba günü Vodafone Arena’da maçımız var. O maça ailelerimizle birlikte gideceğiz. Bu maçta kombine kartlar geçerli olmayacak. Herkes biletini satın alacak ve gelirler şehit ailelerine bağışlanacak. Hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin.”

Fikret Orman şehitler için karanfil bıraktı

Fikret Orman şehitler için karanfil bıraktı