Fikret Orman, Burak Yılmaz için düğmeye bastı!

Fikret Orman, Burak Yılmaz için düğmeye bastı!

Şenol Güneş'in ısrarla kadrosunda görmek istediği Burak Yılmaz için devreye Başkan Fikret Orman girecek. Orman, Bordo-Mavililer'le yol ayrımında bulunan milli golcü için Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'yla görüşecek.

Ajans Beşiktaş - Yeni sezon öncesinde hücum hattını yeni bir isimle güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Siyah- Beyazlılar, rotayı Trabzonspor'a çevirdi. Kara Kartal'ın, Bordo-Mavililer'le yol ayrımında bulunan Burak Yılmaz'ı kadrosuna katmak için temaslarına hız verdiği öğrenildi.

Gelecek dönem öncesinde küçülmeye gitmesi sebebiyle maaşında indirim yapmasını isteyen ancak olumlu geri dönüş alamayan Karadeniz temsilcisinin de tecrübeli oyuncuyla ayrılığa sıcak baktığı belirtildi.

KARTAL'IN FORMÜLÜ BELLİ

Teknik direktör Şenol Güneş'in son 2 sezondur kadrosunda görmek istediği milli futbolcuyu bu kez Kara Kartal'a kazandırmayı kafasına koyan Başkan Fikret Orman'ın, yakın zaman içerisinde Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'yla görüşeceği öğrenildi.

Trabzonspor formasıyla geçen sezon Süper Lig'de 25 maça çıkıp 23 gollük performans sergileyen Burak Yılmaz'la da menaceri aracılığıyla el sıkışan Beşiktaş'ın, bu transferi takas artı bir miktar para formülüyle çözmeyi planladığı kaydedildi (Sporx)

Etiketler :